Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой Windows е за мен?

Featured Replies

Здравейте, Чудя се кой Windows да си сложа, защото ползвам компютъра повече за игри, а той сега е с Windows Server 2008 R2. Засега съм се спрял на Windows 7, но не знам кой по-точно. Очаквам Вашите предложения в темата. :whist: Конфигурация: Processor: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 Mhz (9x267) Дънна платка: MSI P35 Neo2-Fir/FR / P35 Platinum (MS-7345) (2PCI, 2PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Чипсет на дънната платка: Intel Bearlake P35 RAM: 3x1 GB [DDR2-667 DDR2 SDRAM] (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) Video Card: NVIDIA GeForce 8800 Ultra (768 MB) Sound Card: Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controler [A-2] Hard Disk Capacity: 1 TB Network card: Realtek RTL8168B/8111B Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) За да не пускам нова тема, ще попитам, какви платки RAM да си сложа? Мисля, че е нужен upgrade само на RAM паметта засега. Мислех кит 2x2GB 1066 mhz, но после се сетих, че мога да използвам максималното от дънната ми платка и да сложа 4x2GB 800 mhz. Благодаря.

За да не пускам нова тема, ще попитам, какви платки RAM да си сложа? Мисля, че е нужен upgrade само на RAM паметта засега. Мислех кит 2x2GB 1066 mhz, но после се сетих, че мога да използвам максималното от дънната ми платка и да сложа 4x2GB 800 mhz.

Благодаря.

Картата е стара, зависи какви игри ще се опитвате да играете, иначе за паметта, няма да Ви трябва повече от 4GB, може да добавите още една плочка - 1GB, или както се писали да продадете старата и да си вземете 2x2 на 1066. Аз съм според мен слагай Professional.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Тук можеш да видиш сравнение между изданията на windows 7. Аз лично ползвам Home Premium и съм доволен. Функциите в него са ми достатъчни. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.