Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не се зареждат някои приложения-Решено

Featured Replies

Здравейте уважаеми съфорумци.Проблемът е следният.При стартиране на Уиндоус,не се зареждат следните две приложения-Ati CCC и FlexType.Иконките на приложенията,не се появяват долу вдясно,до часовника на десктопа.Но иначе са си активни.Тоест,работи си TV-Out например,или с клавишна комбинация може да се сменя езика на писане.Каква може да е причината за това.И какво може да се направи,та да не ми се налага да ги зареждам ръчно.Благодаря на всеки отзовал се. п.п. Ползвам Windows XP SP3.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Като натиснеш на стрелкичката до часовника, пак ли ги няма?

Здравейте уважаеми съфорумци.Проблемът е следният.При стартиране на Уиндоус,не се зареждат следните две приложения-Ati CCC и FlexType.Иконките на приложенията,не се появяват долу вдясно,до часовника на десктопа.Но иначе са си активни.Тоест,работи си TV-Out например,или с клавишна комбинация може да се сменя езика на писане.Каква може да е причината за това.И какво може да се направи,та да не ми се налага да ги зареждам ръчно.Благодаря на всеки отзовал се.

п.п. Ползвам Windows XP SP3.

Това, че TV-out-а функционира се дължи на работещият драйвер, а не на Catalyst Control Center. Провери дали има някакви грешки в Event log-a и дали е активен процес CCC.exe - това е процесът на Catalyst. Ако държиш да го имаш работещ може да го преинсталираш само него.

За FlexType предполагам знаеш, какви са настроенията относно необходимостта и.

• Автор

Като натиснеш на стрелкичката до часовника, пак ли ги няма?

Не,не се появяват там.Налага се ръчно да ги активирам.Интересно,но сега и Flex Type не реагира.Тоест,не се променя езика на писане след натискане на клавишна комбинация,която съм задал.

Това, че TV-out-а функционира се дължи на работещият драйвер, а не на Catalyst Control Center. Провери дали има някакви грешки в Event log-a и дали е активен процес CCC.exe - това е процесът на Catalyst. Ако държиш да го имаш работещ може да го преинсталираш само него.

За FlexType предполагам знаеш, какви са настроенията относно необходимостта и.

Процесът CCC.exe не е активен,според Таск Мениджъра.Не съм сигурен къде точно в Event Viewer да проверя за грешки.Относно ФлексТайп,харесва ми,удобен ми е и никога до сега не съм имал проблеми с него.Не поставям на дискусия дали да го ползвам или не.

Не,не се появяват там.Налага се ръчно да ги активирам.Интересно,но сега и Flex Type не реагира.Тоест,не се променя езика на писане след натискане на клавишна комбинация,която съм задал.

Процесът CCC.exe не е активен,според Таск Мениджъра.Не съм сигурен къде точно в Event Viewer да проверя за грешки.Относно ФлексТайп,харесва ми,удобен ми е и никога до сега не съм имал проблеми с него.Не поставям на дискусия дали да го ползвам или не.

Виж за грешки в Application и System.

• Автор

Грешки в Апликации-само една и то от тази сутрин,като включих компютърът.Като рестартирах преди малко,няма грешка.Но ще я приложа.нямам как да стане тук,защото се получават доста големи файлове.Ще ги кача в DOX.bg , извинете ме,ако създавам неудобство по този начин.

Грешки в системата

Сега забелязах и че и Тв-аут не функционира.Въобще,стават някои странности...

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

Предполагам ,че ще трябва да използвам първо Driver Sweeper, и след това да кача новите драйвери.От сайта на Ати ли ще е най-добре да ги изтегля? А за стартирането на ФлексТайп какво ще кажете? Като причини де.

Предполагам ,че ще трябва да използвам първо Driver Sweeper, и след това да кача новите драйвери.От сайта на Ати ли ще е най-добре да ги изтегля?

А за стартирането на ФлексТайп какво ще кажете? Като причини де.

Ще кажеме,че това чудо се използваше преди 7-8 години.Може и с деинсталираща програма.Драйвер джениус,суипър не ги обичам.Или направо от диспечера на устройствата.
  • Автор

Ще ги подхвана аз,но след като се върна.Че спешно трябва да излизам.Благодаря все пак на всички,които ме посъветваха какво да правя.

• Автор

Обикновеното преинсталиране на гореописаните приложения отстрани вече дискутираният проблем.Отново благодаря на всички.Лек и спорен и приятен и слънчев ден.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.