Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

засече ми компа

Featured Replies

колеги помогнете!!!!!!по време на 2-рата част на инсталацията с ХП компа ми увисна на 32-та минута.почаках го около час ,но уви.кажете ми какво да направя,как да постъпя.МОЛЯ ВИ!!!!!!!!!

колеги помогнете!!!!!!по време на 2-рата част на инсталацията с ХП компа ми увисна на 32-та минута.почаках го около час ,но уви.кажете ми какво да направя,как да постъпя.МОЛЯ ВИ!!!!!!!!!

купи си нов с преинсталиран windows 7.

Така няма да ти се налга да правиш нищо друго освен да натиснеш копшчето за включване.

Между 32-та и 30-та минута се инсталира мрежовия контролер, ако Windows-а го засича. Минута преди това се правят регионалните настройки и се въвежда серийния номер на OC. Сигурен ли си, че диска е изправен, лан картата ти външна ли е или на дъното... и малко по-подробно разкажи относно конфигурацията ...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Моля погледнете под цифрите 32 мин. пише, какво извършва в този момент инсталатора. Според мен 32 минута е при конфигуриране на устройства... но все пак погледнете и кажете.

• Автор

Между 32-та и 30-та минута се инсталира мрежовия контролер, ако Windows-а го засича. Минута преди това се правят регионалните настройки и се въвежда серийния номер на OC. Сигурен ли си, че диска е изправен, лан картата ти външна ли е или на дъното... и малко по-подробно разкажи относно конфигурацията ...

ами те аудио и видеото си бяха на дъното и лан картата и тя, но веднъж преди време гръмна една мълния и ми се наложи да си сложа външни на слот.аудиото е Смедиа ,видеото Нвидиа Джи форс 7100 а лан картата е Реалтек на гигабит 100/1000

ами те аудио и видеото си бяха на дъното и лан картата и тя, но веднъж преди време гръмна една мълния и ми се наложи да си сложа външни на слот.аудиото е Смедиа ,видеото Нвидиа Джи форс 7100 а лан картата е Реалтек на гигабит 100/1000

А дали си ги изключил от BIOS-а, въпреки че не е задължително. Провери все пак, да не би все пак някое устройство да не е поставено правилно или разместено, да не е прашно или задръстено...
  • Автор

С този диск инсталирана ли е ОС друг път ? Щом са на външен слот аудиото и лан-а, махни ги и ги сложи след като приключи инсталацията на ОС.

Да няколко пъти.

А дали си ги изключил от BIOS-а, въпреки че не е задължително. Провери все пак, да не би все пак някое устройство да не е поставено правилно или разместено, да не е прашно или задръстено...

Работата е там,че съм все още новобранец ,и незнам точно какво да направя.напред не се е случвало.аз съм го преинсталирал и не съм имал проблем.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.