Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до 310-320лв

Препоръчан отговор

Спрял съм се на Nokia c3-01 и Nokia x3-02 и Nokia 5530 XpressMusic? Дайте ми съвет кой да избера?Или ми предложете някой друг до 310-320 лв.Основно искам да има wi-fi.Ако може и по-голям дисплей?Операционна система не е задължителна.Без договор към някой оператор.

Редактирано от cherven89 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Между трите - аз съм с 5530 и бих избрал него. Телефона се държи добре, има си симбиан поне за разлика от другите два и доста по голям екран за разглеждане на интернет страници. Няма клавиатура, но ако ти е за нет, мисля че е най добрия телефон от трите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Nokia - 5530 за музика, или тази Nokia C5-03. Ако музиката не е единственото нещо, бих ти препоръчал Xperia X8. Много зависи за какво искаш да го използваш, конкретизирай малко - камера/музика?

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

Nokia - 5530 за музика, или тази Nokia C5-03. Ако музиката не е единственото нещо, бих ти препоръчал Xperia X8.

Много зависи за какво искаш да го използваш, конкретизирай малко - камера/музика?

Ем аз съм написал ,че ми трябва wi-fi.И ако може по-голям дисплей но не е задължителен.За музика си имам мп3-ка за снимки фотоапарат :angry:

И да питам нокиата x3-02 и нокиа c3-01 в пакета имат ли си usb и карта памет?

Редактирано от cherven89 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ем аз съм написал ,че ми трябва wi-fi.И ако може по-голям дисплей но не е задължителен.За музика си имам мп3-ка за снимки фотоапарат :rolleyes:

И да питам нокиата x3-02 и нокиа c3-01 в пакета имат ли си usb и карта памет?

Това, дали имат карта и usb, трябва да се пита в магазина. Ами в такъв случай, взимайте Xperia X8 и няма да съжалявате. 3 инчов дисплей, и в двата случая по-голям от изброените модели. Android OS, капацитивен дисплей. Ако се взима от Mobilebulgaria.bg, там може да се види в комплекта какво има.

X3-02 - не струва!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси

Ето сравнение на цените и какво върви в комплекта, в зависимост от кой магазин (on-line) ще се купи.

Xperia X8

X3-02

C3-01

Успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...