Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Скрипт за тракер

Featured Replies

Моля някои да ми даде един скрипт за тракер при които скрипта да бачка на линукс.Моля ви да ми намерите и ще съм ви много благодарен :)

И двата линка, които ти пращам са към безплатни, Linux съвместими торент тракери (поне така твърдят в повечето скрипт сайтове):

Torent Trader

PHP Tracker Plus V1 Alpha

• Автор

Браво пич :) мерси много ;) нямаш си и на идея колко съм ти благодарен :wors: направи ми спаси живота в истинският смисъл :angry:

Еееее да му се невиди в тях има бъгове да му се невиди sad.gif ще може ли да намериш други и ако може да са в zip или tar формати

Редактирано от EAgames (преглед на промените)

Браво пич  ;) мерси много :wors:  нямаш си и на идея колко съм ти благодарен :wors:  направи ми спаси живота в истинският смисъл ;)

Еееее да му се невиди в тях има бъгове да му се невиди sad.gif  ще може ли да намериш други и ако може да са в zip или tar формати

<{POST_SNAPBACK}>

Мога да ти кажа от личен опит, че тези скриптове на торент тракери по сайтове винаги имат бъгове... преди време се занимавах с разработка/редактиране, отстраняване на такива бъгове и си е бая работа. Винаги има бъгове както е при програмите(забележи само в последно време колко бета версии излизат на едни от най-ползваните програми)...

П.П. Моят съвет е да си намериш някой програмист, който да ти отстрани бъговете, които пречат на правилното функциониране на тракера, защото ще береш ядове в последствие ако го оставиш така...

Поздрави!

• Автор

Ами аз няма от каде да намеря програмист да ми ги изчисти а и тои пък кои знае шолко пари ще ми иска за тази работа затова се надявам да се намери накои които е без бъгове

Ами аз няма от каде да намеря програмист да ми ги изчисти а и тои пък кои знае шолко пари ще ми иска за тази работа затова се надявам да се намери накои които е без бъгове

<{POST_SNAPBACK}>

Неискам да те разочаровам, но без бъгове няма или поне трудно се намира... дано да не съм прав де, но знае ли човек. Ако ти трябва за някой голям проект(да правиш поредния БГ тракер) ще трябва да се постараеш тракера ти да има възможно най-малко бъгове иначе може да се задоволиш с тези с бъговете. ;)

П.П. Погледни тук има доста инфирмация относно тракерите.

Със Здраве!

• Автор

Мерси за онзи форум :sobbing: Ако искаш да знаеш вече тракерът проработи а това е адресът му http://www.dupnica.org/account.php дано да ти е харесал но това :bye: неозначава,че е напълно готов след време ще има повече опций и екстри

Редактирано от EAgames (преглед на промените)

• 9 месеца по-късно...
И двата линка, които ти пращам са към безплатни, Linux съвместими торент тракери (поне така твърдят в повечето скрипт сайтове):

Torent Trader

PHP Tracker Plus V1 Alpha

тези само за Линукс ли са? ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.