Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

PC забива при игри

Featured Replies

Когато играя цс компа забива и почва да се ровтаря единисъщ звук и компа се рестартира . Преди да си преинсталирам компа пак правеше тако но се включваше биос-а и проблем с файла nv4_disp.dll . Сега след преинсталацията само забива и се рестартира без да се вклюва биос. Също така като играя и екрана премигва понякога и цветовете на играта стават зелени някакви такива .. Сменявах драйварите никаква промяна този проблем се появи от преди около 2 - 3 седмици .Компа не грее темперетурите са нормални ... Видео картата ми е NVIDIA GeForce fx5500 256 MB .

Какво разбираш под "нормални температури" ? Как си "сменявал" драйверите, старите махна ли ги, преди да инсталираш новите ? Системата трябва да си е направила Event log във връзка с това рестартиране, погледни и там какво пише.

И как се включва този биос ?! Според мен май си за нова видеокарта !

• Автор

ДА имам предвид синия екран за грешка . The Reaver така направих истрих старите драйвари и инсталирах новите е пак същото ?? :X

Кажи малко повече за системата. Процесор, памет, какви са точно температурите? Промяната в цвета на изхода може да се дължи и от хлабаво свързани кабели. Вкъщи на сървъра понякога прави проблеми заради кабела, но така или иначе не ми е нужен и съм си го оставил така. Там проблема е от кабела - цветовете постоянно се променят от зеленикава гама до тъмносиня. Ако държа кабела с ръка няма никакъв проблем. Освен това кажи и какво е захранването.

• Автор

Мисля че не е от драйварите защото и без драйвари компа забива :X:X Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz Ram-та 2 gb CPU 41 °C (106 °F) Seagate ST3250820A 41 °C (106 °F)

Мисля че не е от драйварите защото и без драйвари компа забива :X:X

Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz

Ram-та 2 gb

CPU 41 °C (106 °F)

Seagate ST3250820A 41 °C (106 °F)

Свали програмата Aida64 и качи една снимка за температурите и направи един отчет за хардуера със същата програма.Иначе така само ще си гадаеме.

Редактирано от mergy_1 (преглед на промените)

• Автор

Ето какво ми езлезе по време на игра

pic

видео ето това е и моята грешка и на мен това ми есписва . Пробвах всичко истрих старите драйвари влязох в safe mode инсталирах нови никааква промяна грешката пак излиза :X

Редактирано от if4o6 (преглед на промените)

start -> run -> dxdiag- > display тествай и докладвай

Ефекта"картечница" се проявява често при проблем с рам паметта.Пусни и един тест с Memtest86+.Драйвъри се почистват под Safe Mode с програмки като Driver Sweeper.

Редактирано от mitesi (преглед на промените)

• Автор

Не е от рамта имам познат който ми даде специялна програма за тест на рам-та .

Не е от рамта имам познат който ми даде специялна програма за тест на рам-та .

Качи някъде файловете който се намират в " C:\Windows\Minidump" и дай връзка тук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.