Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

спешно ми тря помощ

Featured Replies

значи пичове един човек ... няма да казвам кой sad.gif

взе че ми разля цяла чаша кола върху клавиатурата...набързо я избърсах но засъхна,залепна и сега е ужас не ме питайте как пиша !

за това пиша и с малки букви...

значи страх ме е да го отварам тва чудо щото досега на лаптоп не съм се пробвал та се надявам да ми кажете как да го изчистя или кво точно... :baby

p.s-иначе е в гаранция до 2007 ...пълна и затова мога да го изпратя но просто исках ако може сега да оправя щото ша ме мотат 1-2 седмици а умирам без пс

Редактирано от D3v1lScr3aM (преглед на промените)

клавиатурата се разделя от машината и с влажен парцал търкаш.

клавиатурата се разделя от машината и с влажен парцал търкаш.

<{POST_SNAPBACK}>

Точно така. Отдолу трябва да имаш болтчета, които като ги развиеш и клавиатурата просто пада. Почистваш с вода, желателно е да е чиста, може след това със специален препарат за почистване или със спирт. Това няма по никакъв начин да ти наруши гаранцията, но внимавай много с болтчетата, т.е. да не оставяш груби следи по тях, защото тогава вече могат да се заядат.

Успех :wub:

• Автор

Пичове благодаря ви както винаги че помогате...но искам да питам дали отгоре си има такива болчета или просто тря да го отворя цялото пс, което въобще не искам да го пробвам ма ако тря sad.gif

Благодаря отново!

Бате, по принцип трябва да имаш отдолу на лаптопа болтчета, с които е закрепена клавиатурата. Като ги развиеш трябва лесно да можеш да отделиш клавиатурата.

Кажи ми модела на лаптопа си и ще проверя точно за какво става на въпрос.

Toshiba Satellite Pro M15-S405

:)

<{POST_SNAPBACK}>

Консултирах се със специалисти и те ми казаха, че единствения начин да не нарушиш гаранцията е като махнеш всички копчета (става много лесно, няма как да ги счупиш) и след това почистиш повърхността. По принцип лаптопите и другите клавиатури са така направени, че да не могат лесно да се цапат отвътре, защото са нещо като херметизирани от копчетата. Така че направи нещата по този начин.

Длъжен съм да ти предам и другия метод, който ми каза единия специалист - да накиснеш лаптопа в леген в банята и да добавиш малко веро, за да не клеяса cool.gif

П.П. Ако имаш проблем с първия метод - пиши.

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

Всичко написано дотук е ОК.Но ще ти дам един съвет обърни се към сервиза,защото колата има много лошо влияние върху метала.Казвам ти го от личен опит,проблемите се появяват малко по-късно,когато вече си почнал да забравяш за случилото се.Дано да е само клавиатурата,за което се съмнявам съдейки от това какво е количеството.

• Автор

cool.gif

Леле абе вие сте страшни...

Само че аз говорих със сервиза и те ми казаха че мога и тук да намеря някъв оторизиран магазин ... и там само да го оставя за около 1час -2 което напълно ме урежда ... :)

И ви благодаря отново че така се стараете да ми помогнете...аби старшни сте ... като се прибера имате по една биричка ... може и повече :) :drink :cheers

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.