Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на панел на LG PRADA

Featured Replies

Поръчах си панел за Lg Prada от All-GSM,днес го получих,преден заден,дадох го за смяна и ми казаха,че предния панел не може да се смени,или по-скоро, че новия преден панел няма да стане????!!!!Питам се тъчскрийна не е ли всъщност под съклото на панела и защо ми го предлагат в комплект,след като не може да замести стария?Нещо не мога да разбера,явно!!!Моля за компетентно мнение!!!

Редактирано от Ema Kostadinova Didrova (преглед на промените)

Поръчах си панел за Lg Prada от All-GSM,днес го получих,преден заден,дадох го за смяна и ми казаха,че предния панел не може да се смени,или по-скоро, че новия преден панел няма да стане????!!!!Питам се тъчскрийна не е ли всъщност под съклото на панела и защо ми го предлагат в комплект,след като не може да замести стария?Нещо не мога да разбера,явно!!!Моля за компетентно мнение!!!

-привет-Аз притежавам същия модел,предполагам че вашия е първа генерация-точно така,тъча се намира под стъклото,и за повечето в бранша на сервизирането на GSM-и им е непозната манипулацията за подмяна само на тъча-специално за този модел(но не само) e доста сложно,но не и невъзможно,да се отлепи тъча от стария панел и да се постави на друг-предполагам че сте попаднали на не дотолкова компетентни в областа,който очакват да изкарат някой лев от елементарни манипулации, а по-сложните някой друг да ги върши-потърсете друг,а колкото до комплекта панели,трябва да включва преден;среден и заден-да се надяваме че не сте попаднали чак на такова чудно менте,което на истина никой няма да може да сложи... :biggrin:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.