Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте на всички :) Обмислям скоро време покупка на лаптоп, но се колебая от към марка и характеристики. Не разбирам много от лаптопи, но знам че процесорът трябва да е хубав, както и видео картата, но пак не мога да кажа, че съм много наясно и за това бих се радвала, да ми препоръчате. За съжаление обаче, не разполагам с много финанси за кой знае какъв лаптоп, и за това обмислям да го взема на изплащане. ( разполагам с до 900 лева )

За сега съм се спряла на този : http://pcstore.bg/la...49EA-3GB-1755?s какво мислите ? ( надявам се не е проблемно, че съм оставила Линк, а ако е , извинявам се на администраторите тук :) )

Като цяло ми трябва лаптоп за домашни потребления . Не играя игри, но ми се иска да е с хубава видео карта за HD филми.

Няма и да го използвам правене на програми и така нататък, ще ми трябва за скайп, музика, филми и такива неща. Нищо кой знае какво :)

Надявам се описанието да е достатъчно, но ако не е , бих допълнила , ако съм забравила да напиша нещо.

Благодаря.

Редактирано от capnemo
заглавието (преглед на промените)

Това е доста по-добро като цена/производителност: ASUS X52JE-EX167D - 869 лв.

А и като надеждност, видеото и процесора са добри, както и въпросната серия на ASUS и ще ти върши мисля доста добра работа за описаните нужди.

• Автор
:yanim: Благодаря ! Само не знам защо така съм се засилила към някакъв модел на HP ... :Х може би заради дизайна :s

Добрите серии лаптопи на НР са ProBook и EliteBook, от които само един ProBook влиза в бюджета, но характеристиките му не са особено добри. А дизайна не е кой знае колко различен, освен разни малки детайли, които са последното нещо, на което трябва да обръщаш внимание при покупка на лаптоп.

• Автор

Добрите серии лаптопи на НР са ProBook и EliteBook, от които само един ProBook влиза в бюджета, но характеристиките му не са особено добри. А дизайна не е кой знае колко различен, освен разни малки детайли, които са последното нещо, на което трябва да обръщаш внимание при покупка на лаптоп.

Да така е, затова и ще обърна внимание на хората разбиращи, като вас :)

Благодаря отново. :baby: :baby:

:yanim: само едно последно въпросче. Каква е разликата между един лаптоп и Apple Macbook ?

На някой сигурно ще му се стори глупав въпроса, но както казах и по - нагоре, не разбирам много

... само едно последно въпросче. Каква е разликата между един лаптоп и Apple Macbook ?

Епълите са тънки, леки и скъпи, но са за хора ценители или фенове на Епъл. Гъзариийка с една дума.

Иначе по темата те съветвам да погледнеш HP ProBook 4530s извън бюджета е, но си заслужава парите, нова платформа Sandy Bridge, вградено видео (в процесора) Intel HD 3000, което е близо 3 пъти по-добро от досегашните вградени такива - изобщо няма да имаш проблем с 1080p филми, че даже и игри подкарва. От новата по-ефективна платформа следва да имаш повече автономна работа на батерия (над 4 часа с включено WiFi ). Здрава конструкция (Алуминии), матов екран за да може да се ползва на открито без отблясъци, USB 3.0 за по-бързо прехвъляне на фаилове. Това като цяло е най-добрата машинка за парите си до 1000 лв. Ето и едно ревю на модела да не каже някой, че говоря глупости ЦЪК :cool:

Успех!

В случай, че 1000лв. за ProBook 4530s предложен от колегата са ти много, то Fujitsu Lifebook AH530 или от тук, но с 4GB RAM е отлично бюджетно решение. Не знам защо марката е пренебрегвана в България, но това е отлично изработена машина. Intel HD Graphics се справя отлично с HD филми, а е доста по-икономична за батерията от всеки отделен графичен чип. Лаптопа си има HDMI, Bluetooth, a и издържа доста на батерия. Един приятел се похвали, че е издържал 4 часа слушане на музика и браузване, което е отлично за такъв клас лаптоп.

Докато се наканя за ейчпито и ме изпревариха. Ясно, че на чуждо дъто е лесно да се дава акъл за по-скъпо но за този пробук 4530 си заслужава. И не си заслужава да се спестят 80-100 лева. Видеото на споменатия модел е доста по-добро от старата вече 5470. Изобщо няма място за сравнение и пестене на малка сума пари, просто е набутвация това спестяване. Лично мнение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.