Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купуване на стока от Amazon

Featured Replies

Здравейте. Интересувам се дали има български фирми вносителки на стоки от Amazon. имах впредвид посредници

Здравейте. Интересувам се дали има български фирми вносителки на стоки от Amazon.

имах впредвид посредници

Защо, какво те притеснява да купуваш директно от продавача?

• Автор

притеснява ме това как да поръчам, какъв е редът да поръчам и таксата за доставка (тя най-много ме притеснява) говорим за амазон

притеснява ме това как да поръчам, какъв е редът да поръчам и таксата за доставка (тя най-много ме притеснява) говорим за амазон

Ако те притеснява таксата, то знай, че от всякъде има такси и те са около 10-15 евро за доставка до 10 дни. Аз често си пазарувам от един ирландски сайт и нямам проблеми с тях.

Ако те притеснява таксата, то знай, че от всякъде има такси и те са около 10-15 евро за доставка до 10 дни. Аз често си пазарувам от един ирландски сайт и нямам проблеми с тях.

:cool: Не ти ли изпиват куриерите ирландската доставка :P

• Автор

А има ли възможност да ми го доставят на зададен адрес от мен в България и парите как трябва да са в евро ли ?

:cool: Не ти ли изпиват куриерите ирландската доставка :P

За сега не. Хубавото е, че и те са EU и ДДС-то е включено и не се налага да се ходи на митница, а го получаваш на ръка.

А има ли възможност да ми го доставят на зададен адрес от мен в България и парите как трябва да са в евро ли ?

Аз всичко купувам онлайн, дори в България. Парите ги пращам през PayPal и там то ти ги обръща в каквото си искаш...

http://www.memoryc.com/products/description/60GB_OCZ_Agility_3_SSD_2_5_inch_Solid_State_Drive_6Gb_s-read_525MB_s-write_475MB_s_/index.html

Това е последното, което очаквам другата седмица...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Няма какво да те притеснява, аз редовно си купувам разни неща от тях, доставката според зависи, но пробвах ей така просто от любопитство, колко ще струва да се достави телевизор например и е не повече от 10 паунда.

Може, няма никакъв проблем, само имай на предвид, че не всичко се доставя до BG.

а като пазарувате от амазон кой портал използвате? имам предвид amazon.com amazon.co.uk amazon.de ??

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Аз лично използвам amazon.co.uk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.