Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рестартиране на Nokia C6-00

Featured Replies

Телефонът ми постоянно се рестартира. Току-що си ъпдейтнах софта, сега като влизам в GPS-а и се рестартира. От какво може да е? :-/

Изтрий папка cities и файла qf от картата памет и си качи картите наново.Ако си с версия 3.06 на програмата можеш да си ги качиш и през безжичен интернет без компютър.

• 4 месеца по-късно...

Още рестартира ли се, защото при мене не идва оттам проблема...

• 4 месеца по-късно...

Здравейте и аз имам проблем с мойта nokia c6-00. Моя телефон пък се рестартира при работа с WLAN помощника. Като цъкна иконката за търсене на wifi и се рестартира, като накрая телефона блокира целия и нищо не може да се прави с него и изписва текст "Стартирането на телефона неуспешно, моля свържете се с доставчика" като вече 4 пъти го оставям на ремонт в глобул и всеки път го прави същия проблем и не искат да ми го сменат,ама това друга тема. Та някой знае ли от какво може да е това и правилна ли ми е логиката, че след като вече 4 пъти ми преинсталират software-a по-вероятно телефона да е с хардуерен проблем и просто телефона си е дефектен.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте и аз имам проблем с мойта nokia c6-00. Моя телефон пък се рестартира при работа с WLAN помощника. Като цъкна иконката за търсене на wifi и се рестартира, като накрая телефона блокира целия и нищо не може да се прави с него и изписва текст "Стартирането на телефона неуспешно, моля свържете се с доставчика" като вече 4 пъти го оставям на ремонт в глобул и всеки път го прави същия проблем и не искат да ми го сменат,ама това друга тема. Та някой знае ли от какво може да е това и правилна ли ми е логиката, че след като вече 4 пъти ми преинсталират software-a по-вероятно телефона да е с хардуерен проблем и просто телефона си е дефектен.

Моят стария беше така не може да се ремонтира. Аз бях с Нокия 5530 Мюзик и сега имам Ц6-00. :)

А как разбра, че не може да се отремонтира, от магазина ли ти го казаха и успяха ли да ти сменят телефона, макар че щтом казваш, че си с друг телефон явно са отказали и на теб да ти го сменят. Значи в магазина или по-точно в сервиза знаят, че не може да се отремонтира и просто ме баламосват и не искат да ми сменят телефона.

А как разбра, че не може да се отремонтира, от магазина ли ти го казаха и успяха ли да ти сменят телефона, макар че щтом казваш, че си с друг телефон явно са отказали и на теб да ти го сменят. Значи в магазина или по-точно в сервиза знаят, че не може да се отремонтира и просто ме баламосват и не искат да ми сменят телефона.

Еми то беше изтекла гаранцията преди повече от 1 година , и ми казаха че не е софтуерен проблем а от самият телефон просто няма оправяне.Моят 5530 Мюзик се включваше ама трябва да седи без батерия 7-8 часа.После тръгва,вчера пробвах да го включа и пак не става просто вибрира и до там.Тоя стария ми беше китайче , а твоят какъв е китайче или унгарче ??

Еми то беше изтекла гаранцията преди повече от 1 година , и ми казаха че не е софтуерен проблем а от самият телефон просто няма оправяне.Моят 5530 Мюзик се включваше ама трябва да седи без батерия 7-8 часа.После тръгва,вчера пробвах да го включа и пак не става просто вибрира и до там.Тоя стария ми беше китайче , а твоят какъв е китайче или унгарче ??

Моя е унгарче. Но най-тъпото е че от магазина явно много добре знаят, че не може да се оправи и само ме мотаят, като отначалото ми казаха, че при три пъти даване за ремонт с един и същи проблем телефона се сменя. После след като го дадох за четвърти път ми казаха, че такова нещо няма, а още по-нагло беше последния път като си го взимах от ремонт ми казаха, че не само е преинсталиран software а е правен и механичен ремонт, демек че е сменяна няква част, а телефона пак започна да дава същия проблем, което значи, че пак са ме мотали. Направо нямам думи, всеки път седя в магазина по половин-един час да се разправям и те само ме мотаят и това в магазин на голяма и уж реномирана фирма като глобул.

-привет на всички-като техник в сервиз за ремонт на мобилни телефони,и желанието ми да ви помогна-ако не,то поне да ви ориентирам,ще помоля,на тези на които са им отремонтирали gsm-ите,да ми съобщите малко данни за SW-ната версия:проверява се с *#0000#-от там ще преценя дали е сменен SW с актуалната за в момента версия-в голяма част,тези дефекти се дължат на софтуерен проблем,и това се решава с цялостна преинсталация на SW,а не с ъпдейт-двете са коренно различни функции-поради закриване на голяма част от сервизните центрове на големите оператори,ремонтите на телефоните се извършва в столицата,следователно gsm-ите трябва да бъдат изпратени от всички краища на страната там-а повярвайте,това не е малко число мобилни телефони,и естествено-разходи и в двете посоки,така че е "нормално" служителите да задържат gsm-ите и те да не достигат до сервизите им,и да не бъдат ремонтирани адекватно,а и подменени-в моя град познавам и знам за такива служители,които се опитват сами да отремонтират телефоните с "подръчни" средства-сменят SW,с такъв,изтеглен от различни сайтове,извършват ъпдейти и до там -с това няма как да се решат проблемите-или си остават същите или се задълбочават-в случая-след като е върнат gsm-а от ремонт,независимо дали софтуерен или хардуерен,в гаранционната карта трябва да бъде отбелязано какво Точно е извършено или подменено-не става така-"...сменена е някаква част.....сменен му е софтуера..."и т.н.-това са неща,които могат да бъдат засечени,и следователно,ако всичко си е в първоначалния вариант-телефона продължава да не функционира качествено,и тогава комисията по защита на потребителите трябва да свърши своята работа-телефона се дава за експертиза в друг сервиз,и от там преглеждат обстойно телефона и преценяват какво му се е случило и какво е направено да бъде отремонтиран-дефакто обаче,сервизите в един град са тясно свързани и колегите се познават,и от там се получава шашмата-веднага(почти) се определя,че gsm-а е:или мокрен-леко навлажнен;или е имало вътрешно напрежение-натиснат,изтърван,и се определя че дефекта е по вина на собственика на телефона,което вие няма как да докажете или оспорите достоверно, и ...-резултата ви е ясен-тогава ви остава да тръгнете по другите сервизи и да се надявате че ще попаднете на правилния човек-така че това с годините се е превърнало в порочна схема на търговците на мобилни телефони,и метода да се оттърват от "досадните" клиенти и техните "вечно" чупещи се gsm-и в гаранция, и борбата с тях е много трудна-въпрос на шанс и късмет,но в повечето случаи- на голяма доза упоритост,и запознанство с естеството на нещата-успех на всички захванали се с това,а пък тук ще си помагаме с каквото можем. :cool:

Мерси много за отговора на предния потребител. Моята софтуерна версия е v 41.0.010, но за това какво е написано на гаранционната карта като извършен ремонт в момента не мога да кажа точно трябва да видя, но мисля, че пишеше, че просто е извършен механичен ремонт на телефон, но ще погледна пак. Но иначе си прав и това е гадното, че като си взимаш телефон просто трябва да се молиш да попаднеш на читав телефон, което е абсурдно, защото упреш ли до техните сервизи нищо хубаво не те чака. По принцип исках да ходя да дам аз телефона сам в сервиза, но ми казаха, че те не работят с клиенти, мислех да ходя и до Комисията за защита на потребителите, но няма как като съм на работа а те работят до 5.30, макар че знам, че може да се подават жалби и online, но ми се искаше да отида на место, но в крайна сметка така ще направя, макар че вече не виждам изход при положение, че вече ме мотаят година и половина и скоро ми изтича и гаранцията. Мерси много за отговора пак.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.