Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с клониране на видеокарта ATI...

Featured Replies

Здравейте, момчета и момичета! От няколко дни имам проблем и не мога да се преборя с него. Компютъра ми има следната конфигурация: System: Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel® Celeron® CPU E3300 @2.50GHz, 2.50GHzq 2.00 Gb of RAM Videocard: ATI Radeon HD 2400 PRO Компютъра си работеше нормално, докато не качих на него платка за видеонаблюдение "Surveillance Sistem" с възможност за управление на 16 камери. Камерите работеха, но ВЕЧЕ не мога да клонирам видеокартата към телевизора! Деинсталирах камерите, изтрих драйвърите за видеонаблюдението, махнах платката от компютъра, изключих допълнителния харддиск, който бях предвидил да прави записите, няколко пъти преинсталирах видеокартата, но не мога да клонирам видеото на телевизора... При проверка на драйвърите, навсякъде пише, че работят нормално. Какво да направя или къде да проверя за да отстраня проблема? Монитора на компа взима сигнал от тази видеокарта и работи нормално. Ще съм много благодарен за съветите ви! Предварително ви благодаря!!! :rolleyes:

• Автор

Контролния панел на картата зарежда ли се?

Да, зарежда се. Когато искам за "завлача" допълнителния монитор /телевизора/ до мястото за клониране /извинявам се, че може би пиша глупости, но се сещате, нали/ - видеокартата не го опознава и нямам никакъв шанс за това. Когато правя опит телевизора да е ПЪРВИ МОНИТОР - веднага тръгва, а монитора на компа угасва. Не ми се иска да мисля, че видеокартата има проблем /изгоряла/...
  • Автор

В самия контролен панел има опция за разпознаване и клониране на повече от един монитор. Потърси там, а не става с влачене.

Има бутон Detect Displays... За миг примигват анимациите, но отново не го опознава телевизора... Идва ми да... :cool:

Ето това са данните на видеокартата:

Driver Packaging Version 8.85-110419a-118226C-ATI

Catalyst™ Version 11.5

Provider AMD Technologies Inc.

2D Driver Version 6.14.10.7193

2D Driver File Path System/CurrentControlSet/Control/Video/{45D7E775-595A-4316-A1CA-AE17DAE9BAFB}/0000

Direct3D Version 6.14.10.0833

OpenGL Version 6.14.10.10750

Catalyst™ Control Center Version 2011.0419.2158.37550

Редактирано от liusien (преглед на промените)

• Автор

Преинсталирах компютъра, но ми направи впечатление, че оригиналния диск с драйвърите на видеокартата прави проблем и компютъра започна да забива! Понеже нямаше никакъв шанс да излезна от "омагьосания кръг" в който се завъртях - отново преинсталирах Уиндоуса, качих драйвърите на дъното и си свалих от НЕТ-а драйвъри за видеокартата. Инсталирах ги, след това свалих Microsoft .NET framework 2, инсталирах и нея и сега компа работи нормално! Благодаря на pataran, че опита да ме насочи! :):hush:

Редактирано от liusien (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.