Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син Екран

Featured Replies

Здравейте , скоро се появи следния проблем , както си е включен компа изключва се и се показва син екран . Ако някой от вас има идея какъв е проблем моля да ми помогне . ето и грешката : Information: 0x000000D1 (0xFFFFFFFC , 0x00000002 , 0x00000000 )

Здравейте ,

скоро се появи следния проблем , както си е включен компа изключва се и се показва син екран . Ако някой от вас има идея какъв е проблем моля да ми помогне . ето и грешката :

Information:

0x000000D1 (0xFFFFFFFC , 0x00000002 , 0x00000000 )

Същия Ф*кан ерор много ме дразни писах даже и на Асус но не ми отговарят гадовете рових се из интернет и разбрах че най-вероятно е хардуерен проблем (след като преинсталл на Уиндоус и ФЛАШ на БИОС не вършат работа)post-30513-0-83379800-1307542114_thumb.j

Редактирано от vladolinko (преглед на промените)

Здравейте ,

скоро се появи следния проблем , както си е включен компа изключва се и се показва син екран . Ако някой от вас има идея какъв е проблем моля да ми помогне . ето и грешката :

Information:

0x000000D1 (0xFFFFFFFC , 0x00000002 , 0x00000000 )

Качи файловете които се намират в "C:\Windows\Minidump\" и дай връзка за анализ.

• Автор

Качи файловете които се намират в "C:\Windows\Minidump\" и дай връзка за анализ.

Заповядай :ph34r: Дано ви помогне hhttp://dox.bg/files/dw?a=83c05e3157'>ttp://dox.bg/files/dw?a=83c05e3157

Редактирано от Wafrey (преглед на промените)

Заповядай :ph34r: Дано ви помогне http://dox.bg/files/dw?a=83c05e3157

За сега съм анализирал само един от 30.05.2011 г. проблема е във файла "slnt.sys".Това е драйвър на някакво устройство от Kaiomy Technology Co., Ltd. пробвай да го обновиш или да го смениш.За другите ще пиша после.

Всички други дъмпове са със същия проблемен файл,с изключение на един при който проблема е в "aswSP.SYS" това е собствената защита на Аваст avast! Self Protection .

Редактирано от mergy_1 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.