Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с dell e210882

Featured Replies

Не съм сигурен дали темата е за тук(извинявам се за което), но все пак..Значи преди известно време ми изгоря дъното и след 2 месечно търсене успях да намеря дъно dell e210882 за моя процесор, което беше доста голяма грешка.на това дъно въобще не ми боотваше windows, нито от цд, нито от флашка. Известно време карах с windowsа качен преди да ми изгори дъното, но днес реших да го преинсталирам като сложа хард диска на друг компютър.след като го преинсталирах и включих хард диска на моя си компютър и не искаше да тръгне. Изписа ми: invalid configuration information - please run SETUP program и започна да си прави някакви тестове. Аз го изключих и го пуснах пак и ми изписа: Alert! previous fan failure strike the F1 key to continue, F2 to run the setup utility когато дам F1 ми изписва We apologize for the inconvenience but Windows did not start successfully. A recent hardware or software change might have caused this... Safe mode Safe mode with Networking Safe mode with command prompt Last Known Configuration Start Windows Normally и каквото и да избера се рестартира.сложих друг хард диск и пак е същото.махнах батерията за да се изчисти биоса и пак нищо не става. биоса е dell optiplex 170l series version A07

Редактирано от jock (преглед на промените)

Дай малко повече подробности за твоя компютър и как така не иска да буутва но нищо, освен от харда? Не знам защо си очаквал, че след като инсталираш Windows на друг компютър всичко ще тръгне безпроблемно - това се случва много рядко, дори и при идентични конфигурации, а ако другият компютър е различен като хардуер, дори и по някакъв начин да подкараш Windows-a, изобщо и не очаквай да работи нормално и безпроблемно.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

• Автор

еми когато ми изгоря дъното просто сложих харда на новото и си тръгна за това го преинсталирах и очаквах да тръгне. Компютъра ми иначе е с intel celeron 2.6 512 ram видеото е вградено в дъното харда е 80 но предполагам че това не е от значение

• 2 седмици по-късно...

Първо според мен няма да може защото си го инсталирал на друг хардуер пробвай да влезеш във сфе мод .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.