Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Ericsson Vivaz или Nokia c5-03

Featured Replies

Здравейте, колебая се между два телефона - единия е Sony Ericsson Vivaz, а другия е Nokia c5-03. Ето тук има сравнения - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1964&sub=compare&producer_id_2=45&id_2=2110&campare=%F1%F0%E0%E2%ED%E8/ но това не ми е достатъчно... Тъй като телефона ще го ползвам най-вече за слушане на музика и снимки, искам да попитам кой е по-добрия??? А и кой телефон издържа повече(батерията)? Определено Sony Ericsson Vivaz е по-добър от към снимки, видео и т.н., но за музиката??? Кой телефон вади повече звук, защото този Sony Ericsson Vivaz малко ме съмнява... Защото едно приятелче има няк'ъв Sony Ericsson(не знам точно модела) и не вади много звук, не знам как е със слушалки, но без слушалки определено не ми харесва и се чудя дали при всеки Sony Ericsson е така? Аз съм се насочил към Sony Ericsson Vivaz, защото е по-добър от към камера и дизайна повечко ми харесва... Но дали и звука е по-добър от на Нокията??? Най-вече искам качествен звук и силен(СЪС СЛИШАЛКИ И БЕЗ). Моля без коментари от типа: "Вземи си например Н8". Защото говоря само за тези 2 телефона :clap::) Вие сте! :cool: Благодаря предварително! :)

post-218146-0-28749400-1308588055_thumb.

post-218146-0-78971500-1308588060_thumb.

Редактирано от nbs (преглед на промените)

Аз ако съм на твое място ще избера нокиа-та по издражлива батерия и по здрав, ако го изпуснеш аз сега в момента съм с нокиа с7 и съм мн доволен от него и винаги съм бил с нокии за това нокиа за мене са най-добрите. ПП. нокиите имат по-силен звук, за слушане на музика..

Редактирано от ex7azyy (преглед на промените)

Друг няма ли да даде мнение? :baby:

Sony Ericsson Vivaz. А на предния коментар не обръщайте внимание.

• Автор

Имам още няколко въпроса за тези, които притежават телефона - при всеки ли капачето мърда леко??? Това било при всеки телефон на този модел??? Вярно ли е? И вярно ли е, че се чува изключително тихо, когато ти звънят или когато си пуснеш музика БЕЗ слушалки??? Разбрах, че със слушалки има добър звук, но без било много тих??? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Vivaz-a взимай-имал съм Nokia,това,че са били по-здрави телефони и с по-издръжливи батерии в много случаи не е вярно ,а и по принцип е прекалено относително понятие...най-вече зависи как си пазиш и поддържаш техниката.Простия оглед показва кое е по-доброто-при факта,че и двата са с една и съща OS (Symbian),а Vivaz-a има в пъти по-добра камера-прецени сам :baby: .Това за звука-в повечето случаи си има настойки за сила на звука при звънене,а за музика-също.Още повече,че на SE звукат е много по-качествен.И все пак това е телефон,не смятам,че някой може да очаква звук ,силен колкото от стерео уредба например :) Поздрави! :)

Редактирано от HotMusicFan (преглед на промените)

Аз имам виваз. Не ги харесвам много нокия. Виваз - не блести с много силен звук. На слушалки е добре. Общо взето на слушалки повечето телефони имат почти еднакви показатели.

оста отдавна ползвам телефони само Сони Ериксон.

• 3 седмици по-късно...

За слушалки кой говори, слушалките не правят телефона, вземи си телефон с 3.5 мм жак и си слагай каквито искаш Публикувано изображение

• 10 месеца по-късно...

Значи да ти кажа честно не е препоръчително да си вземаш телефон със симбиан още повече ако не е Nokia! Най малкото на Vivaz много трудно можеш да му сложиш свястна навигация след това тъй като няма вградена. Нокиата си има Nokia Maps която ме е спасявала и помагала в много случаи и е голям плюс за нея а и не е необходимо да ползва интернет постоянно тъй като си запаметява картитр които си разглеждал. Vivaz също се води че има хубава камера но тя е добра само за видео, снимките са просто отвратителни. Сравнявал съм го с моята Nokia e72 която е с 5 мегапикселова камера и е по стар модел но прави по хубави снимки. По отношение на изработката не бих казал че капачето играе кой знае колко, всичко е в границите на нормалнто. Дисплея почти не е пазен и не се е надраскал. Вградения високоговорител е сравнително слаб но за сметка на това некачествен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.