Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Erricsson Xperia X8 или Nokia C5-03

Featured Replies

Ще си купувам телефон и съответно се чудя между Sony Erricsson Xperia X8 и Nokia C5-03. Кой от двата бихте ми препоръчали и защо?

Ще си купувам телефон и съответно се чудя между Sony Erricsson Xperia X8 и Nokia C5-03. Кой от двата бихте ми препоръчали и защо?

Има много такива теми. Прегледайте ги.
  • 3 седмици по-късно...

И двата нямат светкавица, резолюцията на екрана и камерата на nokia-c5-03 са по-добри от Х8, може да са малко некачествени на Нокията, ама това е друго нещо...Нокията има прекалено малко вградена памет, което не е добре, процесорите са еднакви, Нокиа е поддържа JAVA, Сони - не, Нокиа гласови команди, Сони - не... екрана на Сони-то е по-чувствителен на допир, всичко си има нещостатъците, все пак, ако държиш на Андроид избери Сони Ериксона... аз съм нямал телефон с тази операционна, ама с малко гледане из интернет започвам да мисля че е по-добра от останалите ( не знам точно с какво :D ) . (Аз сега имам Нокиа C6 и първите впечатления са - няма кирилица, бавничък е, други забележки нямам...е няма да се отклонявам от темата :speak: ) .

И двата нямат светкавица, резолюцията на екрана и камерата на nokia-c5-03 са по-добри от Х8, може да са малко некачествени на Нокията, ама това е друго нещо...Нокията има прекалено малко вградена памет, което не е добре, процесорите са еднакви, Нокиа е поддържа JAVA, Сони - не, Нокиа гласови команди, Сони - не... екрана на Сони-то е по-чувствителен на допир, всичко си има нещостатъците, все пак, ако държиш на Андроид избери Сони Ериксона... аз съм нямал телефон с тази операционна, ама с малко гледане из интернет започвам да мисля че е по-добра от останалите ( не знам точно с какво :D ) . (Аз сега имам Нокиа C6 и първите впечатления са - няма кирилица, бавничък е, други забележки нямам...е няма да се отклонявам от темата :speak: ) .

Нямал си телефон с Android и не знаеш с какво е по-добра тази OS, но даваш "компетентно" мнение...

Нямал си телефон с Android и не знаеш с какво е по-добра тази OS, но даваш "компетентно" мнение...

Еми, според много хора е по-добра, който е имал Андроид да помогне...Публикувано изображение

1 приятел има X8 ама точно пък на Сони андроида не ми е толкова интересен, защото просто не са пипали почти нищо по него иначе дисплея му е хубав и също така има силен говорител (но няма еквалайзер) но ми се струва, че на X8 частите му са слабички като за андроид - беше си сложил Angry birds ... и сечеше ...

Естествено, че Х8-има си всичко и най-важното Android! Аз си го купих ноември 2010 и съм много доволен! Тва, че камерата не е перфектна не ми пречи-аз за снимки си имам фотоапарат!

(Аз сега имам Нокиа C6 и първите впечатления са - няма кирилица, бавничък е, други забележки нямам...е няма да се отклонявам от темата :) ) .

Относно това сложи си Swype и намери българския за него и проблема е решен.Само че можеш да пишеш на кирилица само от дисплея.

Да, чувал съм го, ама като стигнеш до инсталация... хоп, ама то неставало... Публикувано изображение

Да, чувал съм го, ама като стигнеш до инсталация... хоп, ама то неставало... Публикувано изображение

А ми на моя защо става?

Сигурен ли си че теглиш версията за твоя симбиан?!!!

http://forum.allnokia.ru/download.php?id=332108&agree=1310468500

Значи ти беше този, който писа на стената на Нокия България във Фейсбук... или не??Публикувано изображение

Редактирано от Niken Antikov (преглед на промените)

Значи ти беше този, който писа на стената на Нокия България във Фейсбук... или не??Публикувано изображение

Възможно е писал съм там

Ето ти линк:

http://www.freewaresymbian.net/get-software-15108.html

Вътре е и програмата и речника

ООО, Благодаря ти много! :D Ще я пробвам! Публикувано изображение

А ми на моя защо става?

Сигурен ли си че теглиш версията за твоя симбиан?!!!

http://forum.allnoki...gree=1310468500

Доколкото се сещам от този сайт правеха сертификати по IMEI и преди време се бях прецакал... нищо не получих Публикувано изображение

За да не се чудиш малко инструкции: Инсталираш програмата,рестартираш телефона инсталираш речника стартираш някакво писане на дисплея и като ти излезе старата клавиатура натискаш бутона за смяна на клавиатурата и избираш някоя от новите 2.После от настройките сменяш езика за писане на български.Речника има малка грешка - бутоните * 7 8 9 и 0 са разместени. Програмата и речника не се нуждаят от сертифициране!

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Има ли вируси, проверявал ли си? Публикувано изображение

Бе я тегли и стига си питал!

Няма!

Работи!!! Публикувано изображение Само, че като се инсталира трябва от настройки да се премине на "Български". Сега ми излиза оригиналната фонетична QWERTY клавиатура на цял екран... Публикувано изображение

Редактирано от Niken Antikov (преглед на промените)

Заради вируси съм си прецаквал системата на компа 100 пъти Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.