Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да направя сайт с регистрация?

Featured Replies

Искам да попитам, има ли начин на Web Page Maker да се направи сайт, в който посетителите да могат да се регистрират? Моля ви помагайте! :clap:

Искам да попитам, има ли начин на Web Page Maker да се направи сайт, в който посетителите да могат да се регистрират? Моля ви помагайте! :lol6:

С програма няма никъв шанс,понеже програмата прави само дизайн(хтмл)и може да се използва за статичен сайт.За динамични сайтове с регистрации ще трябва да си го направиш на пхп(ще трябва да прочетеш няколко книжки и си готов),но пък има много готови системи като wordpress,joomla които предлагат регистрации(зависи какви искаш да са правата на регистрираните).Ако искаш и форум,имаш доста голям избор.Форума на калдата e Invision Power Board,който е платен,но има и безплатни форумни системи като phpbb,mybb,smf и прочие.Кажи какво точно искаш,за да ти кажа повече неща.

Да наистина зависи от това какво искаш.Ако не искаш да учиш кодове мисля че може да използваш някой online creator,но ако искаш сайт с регистрация и потребителите да си имат профили (като в kefche) е,тогава вече ти трябват няколко книжки и програма.Ако пък вече искаш някакъв много сложен сайт или да си направиш социална мрежа ще ти трябват дооста книжки и може би уроци.Аз използвам blogger.Хубави неща прави ако не искаш нещо по-специално.Има си и програма която прави шаблони точно за него.Няма никакви кодове ,но проблема е че няма потребители,а само последователи.Добре е да се поразровиш в google.Не е задължително да е на български нали?Английски сайтове има много-сигурна съм че все нещо ще намериш! :yanim:

Редактирано от gugenceto (преглед на промените)

• Автор

Да наистина зависи от това какво искаш.Ако не искаш да учиш кодове мисля че може да използваш някой online creator,но ако искаш сайт с регистрация и потребителите да си имат профили (като в kefche) е,тогава вече ти трябват няколко книжки и програма.Ако пък вече искаш някакъв много сложен сайт или да си направиш социална мрежа ще ти трябват дооста книжки и може би уроци.Аз използвам blogger.Хубави неща прави ако не искаш нещо по-специално.Има си и програма която прави шаблони точно за него.Няма никакви кодове ,но проблема е че няма потребители,а само последователи.Добре е да се поразровиш в google.Не е задължително да е на български нали?Английски сайтове има много-сигурна съм че все нещо ще намериш! :whist:

Дай ми пример за такава книжка... Да знам какво да купувам...

Дай ми пример за такава книжка... Да знам какво да купувам...

Публикувано изображение

научи английски и чети документацията, по-добро няма от това.

• Автор

Публикувано изображение

научи английски и чети документацията, по-добро няма от това.

Ок, мерси...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.