Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля, дайте ми съвет за покупка на лаптоп!

Featured Replies

Доста се рових из българските форуми за хардуер и се обърках напълно. Мисля да си взема лаптоп до 1150лв, като ще го ползвам за игри(ako e възможно по- новите), HD филми, интернет и photoshop. Първоначално се бях спрял на Acer, заради по-ниската цена и съответно характеристиките за тази цена, но се разколебах. тъй като повечето хора пишат, че видеокартите nvidia са проблемни. След това се пренасочих към http://ardes.bg/laptop/laptop/Dell+Inspiron+N5010-35105 заради видеокартата, но се явиха хора, които казаха, че този модел много загрява и се отказах и от него. Последното, коте ми хареса е: http://www.technopolis.bg/b2c/details/b ... E-L655-1GM . Моля дайте си мнението! Kick Начинаещ Статус: Мнения: 1 Регистриран на: 23 Юни 2011, 17:08

Трябва с 1 голям червен надпис да се напише: "Лаптопите не са за игри, дори рекламата на технополис да го твърди!". Или поне не тези. Ако искаш да играеш на лаптоп игри, задели си нещо от рода на 2000 лв...

Ако искаш да играеш игри си вземи настолен компютър. За 1298471 път - на лаптоп под 2000 лв. е силно НЕпрепоръчително да се играят игри.

Иначе за тези пари мисля, че това е една от най-добрите оферти: Dell Inspiron N5110

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

Ако искаш да играеш игри си вземи настолен компютър. За 1298471 път - на лаптоп под 2000 лв. е силно НЕпрепоръчително да се играят игри.

Иначе за тези пари мисля, че това е една от най-добрите оферти: Dell Inspiron N5110

http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_N5110-dell_inspiron_n5110_DI5110BGE4I323106G65DB4NBD а този е с 4 години гаранция и 6 GB RAM

ако наистина искаш да играеш на игри ти трябва нещо подобно Моят сайт ама дори да обърнеш доларите в лева /около 2 бона без надценката/ такова чудовище не ми се вярва да се предлага в БГ?

тоя го гледам в бестбай и се мечтая за подобен. дори и мостра не ми се вярва да падне под 1450$ засега.

Редактирано от chasovnik (преглед на промените)

ако наистина искаш да играеш на игри ти трябва нещо подобно Моят сайт ама дори да обърнеш доларите в лева /около 2 бона без надценката/ такова чудовище не ми се вярва да се предлага в БГ?

тоя го гледам в бестбай и се мечтая за подобен. дори и мостра не ми се вярва да падне под 1450$ засега.

Предлагат се, но на 2-3 пъти по-висока цена:

DELL AlienWare M17x R3 - 5099 лв.

DELL AlienWare M17x - 6999 лв.

DELL AlienWare M17x - 4399 лв.

ПРЕДПОЛАГАМ ,ЧЕ така щам тв-то ми струва 399$, а в техномаркета е 1000 лв. какво остава за комповете? поздрави и успех на съфорумеца с покупката

Ами ако наистина не ти трябва лаптоп спешно, си направи настолна конфигурация.Ще си играеш каквото си искаш без проблеми.За лаптоп и аз си мислех да си купувам преди месеци ... бях събрал към 2100-2200 лв. , но с голямо разочарование разбрах, че работите, които търся в един лаптоп с такъв бюджет не биха ме удовлетворили.Е поне в България.Лаптопите, които така горе доло покриваха изискванията ми започват от 2600-2800лв.Като в този бюджет влиза и добър лаптоп поръчан от чужбина.И това е минимума.Така че лаптоп ако не е за работа ти трябва доста сериозна сума.Но ако все пак си твърдо за лаптоп Inspiron-а е добър избор за тези пари.

Здравей, Ейсъра е с малко по - добра видео карта, другите им характеристики са съпоставими.

Редактирано от adasha (преглед на промените)

аз миналата седмица си купих лаптоп NB ASUS A52F-SX628D I3-370M/15.6/2G1066/320S/DVD от Пловдив - D&E Computers (магазинът за компютри се намира на ул Банкова 1 на 20 метра от главната) и като производителност и цена съм доволен - но нямаше кой знае какъв софтуер по него (очаквах повече екстри)

доколкото разбрах внесли са доста бройки от чужбина и затова прескачат софиянци като цена

хубавото е че имат сервиз за ремонт на развалени лаптопи направо в Пловдив (да не се урочасам само) а не ги пращат обратно в София и да чакам после 1-2 месец

• Автор

Все още не съм решил какво да си взема и се радвам на повечето препоръки. Благодаря за мнението!

аз миналата седмица си купих лаптоп NB ASUS A52F-SX628D I3-370M/15.6/2G1066/320S/DVD от Пловдив - D&E Computers (магазинът за компютри се намира на ул Банкова 1 на 20 метра от главната) и като производителност и цена съм доволен - но нямаше кой знае какъв софтуер по него (очаквах повече екстри)

доколкото разбрах внесли са доста бройки от чужбина и затова прескачат софиянци като цена

хубавото е че имат сервиз за ремонт на развалени лаптопи направо в Пловдив (да не се урочасам само) а не ги пращат обратно в София и да чакам после 1-2 месец

Многознайко да те светна ! Единственият оторизиран гаранционен сервиз за ASUS в Б-я е на MOST Computers в София ! Така , че не пиши глупости !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.