Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загрява ми лаптопа

Featured Replies

Искам да попитам дали е вьзможно да ми забива лаптопа(докато играя : Fifa08,Assasin`s creed,Lineage II,Generals(zero hour)) , защото загрява прекалено много... Лаптопа е Асус х52j (снимка system.png) + Video card ATI RADEON (HD5470) Graphics 512mb Това е като работи нормално лаптопа докато пиша тази тема (normalna rabota.rpg) Toва е като пусна играта Lineage II --> като играя 5 минути (снимка1 ) --- като играя 8 минути (снимка 2) --- като играя 14 минути (снимка 3) --- като играя 20 минути (снимка 4) Нормално ли е толкова да се нагрява и чак да забива дотам че да трябва да задържам копчето (за изключване на лаптопа)няколко секунди.След тоша като го включа ми изписва, че са възникали някакви проблеми и да дам ентър ,или да изчакам 25 секунди.След това пак си тръгва нормално и пак като го натоваря , пак забива и това откакто го имам този лаптоп (1 седмица) Благодаря предварително :) чакам за някой съвет

post-303817-0-40181700-1309396992_thumb.

post-303817-0-93040800-1309397066_thumb.

post-303817-0-68053400-1309397160_thumb.

post-303817-0-29923200-1309397167_thumb.

post-303817-0-53634500-1309397188_thumb.

post-303817-0-98233100-1309397254_thumb.

Tози лаптоп като го ползваш за игра , погрижи ли се поне да му купиш подложка да го охлажда ?!

• Автор

Ами за сефте имам лаптоп и сега се запознавам и с проблемите му.

Вчера вечерта седнах да чета из форумите и аз стигнах до извода ,че май ще ми трябва

такова охлаждане. Може ли да попитам за някакво препоръчително че и в тая област съм бос :eek: (не много скъпо до 35-40лв)

Отдавна трябваше в избрани теми да има такава - "Защо не трябва да играя игри на лаптоп?!?!"

попринцип имам си настолен компютър , но е слабичък и се надявах като ми се играе нещо по-тежко,да

го пусна на тая ми машина...Пък и защо да не играя на лаптопа,с външна видео карта е и всичко си му тръгва

без никакъв проблем :ph34r: Просто май ми трябва охлаждане

• Автор

Ами ще се постарая :yanim: значи ако играя, то да е нещо по леко.... мерси все пак , но за тази полдожка ще ми помогне ли все пак ? или няма смисал, защото така или иначе ще играя игри на този лаптоп :)

Без подложка скоро няма да имаш лаптоп , с подложка може да изкара до гаранцията без да се налага да плащаш ремотни !

Температурите са съвсем в границата на нормалното, дори много добри за този хардуер, но забиването не е нормално. Обаче то(забиването) надали се дължи на прегряване. Щом е нов го занеси в сервиза да го видят и тестват там и им обясни как забива.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.