Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за свързване на ДВД плеър към компютър?

Featured Replies

Добър вечер, от доста време ползвам кабел за свързване на компютъра към ДВД-то ми,но работят само двете предни колони + суббуфера,въпросът ми е дали мога с някакви други кабели да направя така,че ДВД-то да свири 5+1,защото имам и HDMI кабел и искам като си пусна някакъв филм от компютъра да свири сякаш го пускам на ДВД-то т.е. не ми трябва да ги свързвам за да ползвам монитора като дисплей да гледам филма,а да ползвам двд-то за звук 5 +1.Не разбирам много от такива работи,но мога да ви кажа модела на двд-то и дънната платка на компютъра.ДВД-то е Eltax Nova 11027,а дъното ми е MB ASUS P5KPL AM.Видях,че долу има подобна тема обаче това,което питам е дали ми трябва усилвател за двд-то и дали има жакове за 5.1 към компютъра,също така искам да знам дали аудиокартата ми подържа 5+1.

Редактирано от Kyle_x91y (преглед на промените)

Добър вечер,

от доста време ползвам кабел за свързване на компютъра към ДВД-то ми,но работят само двете предни колони + суббуфера,въпросът ми е дали мога с някакви други кабели да направя така,че ДВД-то да свири 5+1,защото имам и HDMI кабел и искам като си пусна някакъв филм от компютъра да свири сякаш го пускам на ДВД-то т.е. не ми трябва да ги свързвам за да ползвам монитора като дисплей да гледам филма,а да ползвам двд-то за звук 5 +1.Не разбирам много от такива работи,но мога да ви кажа модела на двд-то и дънната платка на компютъра.ДВД-то е Eltax Nova 11027,а дъното ми е MB ASUS P5KPL AM.Видях,че долу има подобна тема обаче това,което питам е дали ми трябва усилвател за двд-то и дали има жакове за 5.1 към компютъра,също така искам да знам дали аудиокартата ми подържа 5+1.

При този случай има доста условности свързани с интерфейс на ДВД-то, но общо взето нещата стоят така:

Ползват се три такива кабела http://www.technomarket.bg/products/09035459/bandridge-bal-3402-be-blue /снимката само визоализира, има ги такива от 2 до 200 лв. и нагоре/. Един кабел за предни колони, един за задни колони и един за субуфера и централната колона /не съм се задълбочавал върху дъното на компа ти, но през последните 10-15 г. всички аудиокарти та дори и вградените имат опция за 5.1/ .

Друго, че филми свалени от "някъде" обикновено не са с звук 5.1 и няма да свирят всички колони. Може при стерео сигнал да се ползват настройките на аудиокортата за да постигнеш двойно стерео + съб и тогава ще свирят всички колонки /такава опция имат и някои ДВД-та/.

Ако беше светнал една снимка от към гърба на ДВД-то можеше е по-конкретно .

Дано да съм ти бил полезен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.