Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем WiFi

Featured Replies

Проблема е следния след преинсталиране на win на HP6320 немога да се канектна към рутера си през WiFi,преди всичко беше ок.Бях качил XP SP2 при което ми излизаше съобщение че неможе да се канектне към рутера,упдейтнах до SP3 и съобщението изчезна но пак немога да се сваржа през WiFi.

Редактирано от kaspersky (преглед на промените)

...

Понеже е дадена "подробна" информация, пак почваме с въпросите :

С кабел можеш ли да се свържеш ?

Драйверите за безжичната мрежа инсталирани ли са ?

• Автор

Да с кабел няма проблем.Да инсталирал съм драйвъри за WiFi от сайта на НР. Сега пробвах да изключа защитата на рутера (махнах паролата) и проблема се реши.Но как да направя да работи WiFi и да имам парола на рутера.

Провери все пак в Device manager дали всички драйвери са инсталирани. Открива ли безжичната мрежа или не ? Убеди се, че и на рутера е включена безжичната мрежа. Излиза ли някакво съобщение за грешка ?

• Автор

Провери все пак в Device manager дали всички драйвери са инсталирани.

Открива ли безжичната мрежа или не ? Убеди се, че и на рутера е включена безжичната мрежа.

Излиза ли някакво съобщение за грешка ?

Не всички драйвъри са инсталирани.Да открива я.Имам вразска с телефна през WiFi тъйче трябва да работи.Неизлиза никакво съобще.

И все пак ако не се връзва, трябва да има НЯКАКВО съобщение? Провери този лаптоп (по-точно мрежовата му карта) кои стандарти за криптиране поддържа ! Ако е по-стар, а рутъра по-нов или обратното, може да има несъвместимост, ако сигурността/кодирането на паролата е на МАХ. Опитай с нещо по средата.

Проблема е следния след преинсталиране на win на HP6320 немога да се канектна към рутера си през WiFi,преди всичко беше ок.Бях качил XP SP2 при което ми излизаше съобщение че неможе да се канектне към рутера,упдейтнах до SP3 и съобщението изчезна но пак немога да се сваржа през WiFi.

какъв ви е радиомодема на рутера (b,g,n), сложете го на b и пробвайте с wep криптиране

Е не допусках, че говорим за грешка от задклавиатурното устройство Публикувано изображение

Е не допусках, че говорим за грешка от задклавиатурното устройство Публикувано изображение

В основата на 90% от проблемите, стои точно това устройство.

Прав си, ще се коригирам, трябваше да се сетя от фразата "преди всичко беше ок"

Въпреки 20 години опит с потребители, продължават да ме изненадват.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.