Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на лаптоп

Featured Replies

Здравейте, обмисляме да заменим остарелия вече настолен компютър, който не стига че е на 10години ами и монитора се развали. Преценихме, че по - добрия вариант е да се вземе евтин лаптоп до 800лв., който ще се използва за интернет, музика, филми и офис приложенията без никакви натоварващи програми или игри(родителите ми ще го ползват). За сега съм се спрял на този HP pavilion dv6-3110eq като мисля че има всичко необходимо, даже и hdmi с идеята че може да се свърже с телевизора и да се пускат филми. Въпроса ми е дали ще се справи с HD филмите, и евентуално ако вие имате някакви други предложения за тези пари. Благодаря Ви!

Ето с това съм аз,с същата дилема бях.И си закупих ето този,много съм доволен. http://pcstore.bg/laptopi/FUJITSU-14/Fujitsu-Lifebook-A530-VFY-A531MF015EE-3GB-%D0%A1-%D0%A2%D0%A0%D0%98-%D0%93%D0%9E%D0%94%D0%98%D0%9D%D0%98-%D0%93%D0%90%D0%A0%D0%90%D0%9D%D0%A6%D0%98%D0%AF-2391

Всичко ново се справя с HD филми :cool:

Виж този Fujitsu Lifebook A531- това е орязана версия на новите Sandy Bridge :cool:

3 години гаранция и Фуджитсу е добра инвестиция :)

п.п. На горния линк са сбъкали и са писали, че видеото е Intel HD Graphics 3000, но всъщност е Intel HD Graphics 2000 или някакво подобие - все пак пак е по-добре от 4500mhd и Intel GMA HD :clap:

аз съм пред абсолютно същата дилема 800 лева и съм се спряла на това същото HP моля ви дайте повече информация, добро ли е, какви са му проблемите, изобщо защо другите предложения да са по-добри, дайте ми някакви предложения, моля ви! Някой ми казва, че HP и Dell са най-добрите, друг ми каза в никакъв случай да не си взимам HP, кажете ми този лаптоп струва ли си парите и ако не кой си струва?!???

Редактирано от Life^Is^PaiN (преглед на промените)

Fujitsu-то е най-доброто предложение за тези пари.Здрава изработка, добро охлаждане, сравнително добър дисплей.

• Автор

Да не отварям нова тема пиша тук, купихме HP pavilion g6-1008eq, засега съм доволен, малко ме измъчиха драйверите че трябва да се теглят от сайта няма ги на диск...и имам въпрос не успях да оправя бутоните с Fn които функционират, например Fn+F10 трябва да увелича звука но не става и др подобни, някои знае ли кой драйвер трябва да инсталирам за да проработи??

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.