Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прегряване на компютъра

Featured Replies

Знам че тази тема е дискотирана много пъти но аз искам само лек съвет, значи компа ми лесно прегрява съмнявам се да е от горещините не знам колко е температурата в стаята (за което съжалявам защото може би така ще ми помогнете по бързо) значи машината не е скоро чистена нямам допълнителни вентилатора и искам да попитам дали ще е добре да махна единия панел (да го отворя от едната част за да се охлажда по- добре) ако са нужни параметрите само ми кажете, мисля че праха е проблем но не знам дали е нужен допълнителен вентилатор, съжалявам че няма снимка на температурите но са доста високо и котията е топла даже до главния вентилатор гореща моля за съвет.

Без параметри на РС и темп. които са в момента няма как да стане ! Също така и снимка на самата кутия за да се даде конкретен съвет как да се подобори охлаждането ! Иначи всеки друг съвет би могъл да даде обратен ефект !

Знам че тази тема е дискотирана много пъти но аз искам само лек съвет, значи компа ми лесно прегрява съмнявам се да е от горещините не знам колко е температурата в стаята (за което съжалявам защото може би така ще ми помогнете по бързо) значи машината не е скоро чистена нямам допълнителни вентилатора и искам да попитам дали ще е добре да махна единия панел (да го отворя от едната част за да се охлажда по- добре) ако са нужни параметрите само ми кажете, мисля че праха е проблем но не знам дали е нужен допълнителен вентилатор, съжалявам че няма снимка на температурите но са доста високо и котията е топла даже до главния вентилатор гореща моля за съвет.

Всяко едно почистване, ще помогне. Но освен това, ще трябва и да се смени пастата на процесора, вентилаторите хубаво да се изчистят от полепнала прах и да се смажат.
  • Автор

Параметрите: Видео Карта- ATI Radeon HD 4600 Процесор- AMD Athlon 64 X2 Дънна Платка- ASRock ALiveXFire-eSATA2 (XP SP3) значи в момента температурите са: Поле Стойност Свойства на датчика Тип на датчика Winbond W83627EHF/EHG (ISA 290h) Сензор на графичния процесор Diode (ATI-Diode) Дънна платка ASRock ALiveNF5 / ALiveNF6G / ALiveNF7G / ALiveXFire / AM2NF6G Series Засечено отваряне на кутията Да Температури Дънна платка 43 °C (109 °F) Процесор 47 °C (117 °F) 1. CPU / 1. ядро 45 °C (113 °F) 1. CPU / 2. ядро 46 °C (115 °F) Aux 45 °C (113 °F) GPU Diode (DispIO) 49 °C (120 °F) GPU Diode (MemIO) 47 °C (117 °F) Seagate ST3500320AS 37 °C (99 °F) Вентилатори Процесор 3309 RPM Графичен процесор 20% Стойности на напрежението Ядро на процесора 1.43 V +3.3 V 3.20 V +5 V 5.11 V +12 V 12.09 V +5 V помощ 4.78 V за снимка в момента е невъзможно ако можете да предложите нещо ще съм ви благодарен До моя въпрос пречи ли ако го държа отворен така де едната част на кутията да е отворена

Редактирано от The Reaper (преглед на промените)

Щом нямаш вентилатори в кутията и въздушен поток страничния капак помага, но минимално!На процесора температурата е височка , но в тези жеги е така.Бих почистил хубаво компютъра от прах и сменил термопастата на процесора и видеокартата.Ако самата кутия има възможност за поставяне на вентилатор на задния панел е добре да сложиш.Той трябва да вади топлия въздух.Другият въпрос е тези температури при нормално ползване ли са или под товар???

• Автор

Щом нямаш вентилатори в кутията и въздушен поток страничния капак помага, но минимално!На процесора температурата е височка , но в тези жеги е така.Бих почистил хубаво компютъра от прах и сменил термопастата на процесора и видеокартата.Ако самата кутия има възможност за поставяне на вентилатор на задния панел е добре да сложиш.Той трябва да вади топлия въздух.Другият въпрос е тези температури при нормално ползване ли са или под товар???

[/quote

Тези температури са при нормално ползване, за самото почистване наистина смятам да го направя ми то май няма какво друго да питам мерси за всичко!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.