Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

rambibg

Програмите все още работят след като ги затворя.

Препоръчан отговор


Проблема е следния , имам оригинален уиндоус, и касперски , днес си играх да преинстал 3 пъти, и имам един и същ проблем, примерно Google chrome, Opera,Km player или сходна програма, и след като я затворя задачата/програмата все още съществува в Диспечер на задачите, и хаби ресурси. Интернет кабела ми не беше свързан докато преинсталирах, сканирах с тонове анти вирусни програми, нищо, и все имам един и същ проблем, трябва да изклучвам всичко от диспечера, след като го затворя ( проблеам е че някой път дори и немога да затворя програмите от диспечер на задачите, и тогава само рестарт на пц-то помага) Има ли някаква идея какво причинява това? как да го оправя? (току що пробвах и с уиндоус от приятел ( пиратски) и пак имам същия проблем? може би е хардуерен проблем? Някакви идей? Мерси предварително

post-262002-0-40037500-1310936519_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има го този проблем и не е от вируси.При мен често става с Опера-браузъра(единствено).

Получава се някакво заспиване и всъщност спецовете няма да е лошо да обяснят!

Като говорим за оригинален Windows.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Препоръчвам ти тази ефективна "затварачка" вместо стандартния мениджър--ТУК!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако е от Windows тук едно сканиране и фикс. http://support.microsoft.com/?ln=bg Касперския и той ли е оригинален.Нещо специфично да си инсталирал и да е омазало нещата?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В контролния панел на Уиндоус има секция - отстраняване на неизправности.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема е следния , имам оригинален уиндоус, и касперски , днес си играх да преинстал 3 пъти, и имам един и същ проблем, примерно Google chrome, Opera,Km player или сходна програма, и след като я затворя задачата/програмата все още съществува в Диспечер на задачите, и хаби ресурси.

Интернет кабела ми не беше свързан докато преинсталирах, сканирах с тонове анти вирусни програми, нищо, и все имам един и същ проблем, трябва да изклучвам всичко от диспечера, след като го затворя ( проблеам е че някой път дори и немога да затворя програмите от диспечер на задачите, и тогава само рестарт на пц-то помага)

Има ли някаква идея какво причинява това? как да го оправя?

(току що пробвах и с уиндоус от приятел ( пиратски) и пак имам същия проблем? може би е хардуерен проблем? Някакви идей?

Мерси предварително

Първо да ти дам един съвет: когато искаш да покажеш снимка на нещо, показвай само тази част, която носи някаква информация. Каква е ползата от голямата празна бяла област ? Или намали размера на прозорец или изрежи от снимката ненужното.

Всеки един процес създава най-малко една нишка (thread). Почти винаги са повече от една, а някои процеси създават стотици нишки. При затваряне на програма се изчаква всяка от тези нишки трябва да завърши работата си и едва тогава програмата приключва работата си.

Понякога се случва така, че за приключване на работата на дадена нишка да е необходимо повече време и това води до по-бавно затваряне на програмата. Виждал съм такова нещо при Firefox, когато използва голям обем памет, примерно над 500 MB. Тогава отива повече време за затваряне на програмата.

Можеш да покажеш тази информация в Диспечер на задачите. като щракнеш с десен бутон на лентата с имената на колоните и избереш тези, които те интересуват.

От твоята снимка не става ясно колко виртуална памет използват процесите, а тя е тази която се записва и чете от твърдия диск и отнема повече време.

Може би трябва да изчакаш по-дълго време за да се затворят тези програми.

Една от причините може да е едновременната работа на медия-плейър, игра, торент-клиент, браузър и Skype. За мен това е безмислено, но машината си е твоя. Обаче щом държиш всички тези неща да са пуснати ще трябва и да се примиряваш с последствията.

На твое място бих изключил процеса Windows 7 Media Player Network Sharing Service (wmpnetwk) по това описание : http://www.mydigitallife.info/how-to-disable-windows-7-media-player-network-sharing-service-wmpnetwk/

<h1></h1>


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мерси , аз се свързах с уиндоус супорта и те ми дадоха програма да поправя уиндоуса, и сега всичко е 6 :help: изглежда е някакъв проблем свързан с записвачката ми не инсталирала нещо уиндоуса както трябва или нещо от сорта. Може да затворите темата вече :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.