Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте, Вчера си купих Toshiba C660-11z. Естествено, преди да инсталирам драйвърите за тъч пада, той не работеше, или по-скоро не функционираше правилно. След като взех поседния излезнал драйвър, скрола и десният бутон заработиха, но левият не. Напълно неактивен. Разгледах настройките на мишката и пада и всичко изглежда наред (btw, с мишката всичко си работи нормално). Виждам по форуми, че и други хора имат подобен проблем, но нищо от съветите не работи за мен... Дали някой не се е сблъсквал с този проблем? ОС е Windows 7 ultimate 64. Благодаря предварително!

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Конкретно за този лаптоп не знам, ама досега с всички дето съм си имал работа - тъчпада е работел и без драйвери - без скрол ленти и дабъл/мулти тъч, но позиционирането и бутоните са работили винаги дори и под ДОС. Може бутона да е дефектен или да не са го сглобили правилно лаптопа и пластмасата да не го натиска.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Този драйвер ли си инсталирал? Все пак, както каза ined, тъчпада трябва да работи и без драйвер. Ако имаш някое LiveCD(някакъв Линук или Hirens Boot CD) го пробвай там. Ако пак прави проблем - възползвай се от гаранцията.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Благодаря за отговорите... ОТ там го инсталирах, да... проблемът е, че докато инсталирах windows-а и драйверите не бяха инсталирали, копчето работеше, просто не както трябва. за това си помислих, че може би си е софтуеър проблем... Мерси за съвета иначе, ще пробвам. Ако има още идеи, ще бъда много благодарна!

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Може би нещо по настройките на самият драйвер Synaptics. Тук как е нагласено:

    Публикувано изображение

    Ако не е от настройката, опитай да деинсталираш драйвера и да инсталираш друга версия. На http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp излизат две версии на драйвера. 15.0.8.1 и 15.2.11.1.


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ox, супер, много благодаря за опциите, Lyudmil! :clap: Като се прибера и пробвам веднага ще дам feedback ;))

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Може би нещо по настройките на самият драйвер Synaptics. Тук как е нагласено:

    Публикувано изображение

    Ако не е от настройката, опитай да деинсталираш драйвера и да инсталираш друга версия. На http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp излизат две версии на драйвера. 15.0.8.1 и 15.2.11.1.

    Стана :) Инсталирах една от версиите, които ми даде и след рестарта тръгна :cool: Камък ми падна от сърцето... Много много благодаря :down:

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.