Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Selena&Vanko

Link: EMCO MoveOnBoot v. 2.2.6

Препоръчан отговор


http://emcosoftware.com/move-on-boot

EMCO MoveOnBoot е надеждно и безплатно приложение, което притежава много основни, но много полезни функции,особено когато вашите файлове са заключени от системата за регистрация,или всяка друга програма, която ви предпазва от промяната им.

Случвало ли ви се е изправена пред проблем,като преместване, преименуване или изтриване на файлове, които са заключени от системата? Ако това е вярно във вашия случай, тогава, изглежда,че MoveOnBoot е най-доброто решение за вас. Тя ви позволява да изпълнявате тези действия с лекота.

Когато искате да изтриете даден файл, да изтриете даден файл в дадена папка или изтриете папка,които са заключени, просто преместете файла в програмата и ги преименувайте.

· Много прост и лесен за използване интерфейс.

· Изтриване на един или повече файлове.

· Изтриване на единични или множество файлове в дадена папка.

· Изтриване на папка.

· Преместване на файла.

· Преименуване на файл.

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.