Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся добър windows XP Sp3

Featured Replies

Здравейте! Може ли някой да ми даде линк от където да си изтегля Windows XP Sp3? Теглих от Z_m_n_da един,но мисля че има проблем. Нямам много познания и умения,за да змам кой е по по най-добър затова разчитам на вас. Проблема започна след като инсталирах този windows,а след това го преинсталирам 4 пъти. Проблемът ми сега е че хард диска постоянно се бъзика нещо. Разделен е на 2 дяла като проблема е в "D" за сега. Докато го поддържам пълен с около 30 GB мисли зарежда при отварянето,а не отвяря веднага дяла,а ако го понапълня и опитам да го отворя започва да си мисли мисли и me ловят нервите. Харда е Samsung 250GB SATA,PC 1.8GHz 2RAM NvidiaGS8400(512)[aко това има значение все пакщ. Проблем с "C" диска нямам. Използвал съм дефрагментираране и проверяване на грешки.... Използвам и Ccleaner,но нищо не помага. Помислих че харда е за смяна,но един приятел ми каза че е възможно windows-а да е виновен. И за да не хвърлям излишно пари се обърнах към вас! Моля за помощ!

Здравейте! Може ли някой да ми даде линк от където да си изтегля Windows XP Sp3?

Теглих от Z_m_n_da един,но мисля че има проблем. Нямам много познания и умения,за да змам кой е по по най-добър затова разчитам на вас. Проблема започна след като инсталирах този windows,а след това го преинсталирам 4 пъти.

Проблемът ми сега е че хард диска постоянно се бъзика нещо. Разделен е на 2 дяла като проблема е в "D" за сега. Докато го поддържам пълен с около 30 GB мисли зарежда при отварянето,а не отвяря веднага дяла,а ако го понапълня и опитам да го отворя започва да си мисли мисли и me ловят нервите.

Харда е Samsung 250GB SATA,PC 1.8GHz 2RAM NvidiaGS8400(512)[aко това има значение все пакщ. Проблем с "C" диска нямам.

Използвал съм дефрагментираране и проверяване на грешки....

Използвам и Ccleaner,но нищо не помага. Помислих че харда е за смяна,но един приятел ми каза че е възможно windows-а да е виновен. И за да не хвърлям излишно пари се обърнах към вас!

Моля за помощ!

Моят сайт за този Уиндоус знам че се е добър без бъгове а относно проблема ти не знам точно на какво може да се дължи това постоянно мислене и зареждане, поразпитай тук там и съм сигурен че ще се справиш Успех!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за линка ще го пробвам. Като гледам коментарите само похвали-дано е така. Надявам се че темата ще е полезна и за други. Ако някой все пак може да ми каже възможно ли е това което питам в предния пост или да ми даде някакъв съвет ще съм благодарен!

Редактирано от Teodor7192 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.