Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отслабване

Featured Replies

Здравейте :hush: .Днес започнах с една диета .Започнах да ям само картофи(с малко сиренце,БЕЗ хляп!).Та исках да ви попитам ако издържа на тази диета 1 месец колко г/д кг би трябвало да сваля,при положение,че не ям сладко и приемам течности + това,че ходя на тренировки по футбол всеки ден :hush: ?Исках и още нещо да ви попитам.От както се помня приемам по много течности вода,безалкохолно(предимно).И се питах дали от това се напълнява,защото от 1-2 години пия по много-ама прекалено много течности!Има няма 5 литра на ден!Благодаря ви предварително :) . Имам нужда от бързи резултати поне по 10 кг на месец да свалям трявбва!Искам да сваля 20 кг и ще съм идеален .Затова съм предприел това нещо.Само се притеснявах,дали ще мога да тренирам пълноценно(тоест дали ще ми стига енергията която приемам с тези картофи).Четах,че от варените картофи(ако се яде само от тях)се отслабвало с 0.5кг на ден !

Редактирано от Three Days Grace (преглед на промените)

Мм, да! Ако течностите са само вода няма проблеми - няма как да надебелееш от нея, но подсладени сокчета и газирано :( А тази диета която си решил с хляб или без хляб ще е ?! Според мене не ми звучи много добре - гледай да не си навредиш на нещо друго. Организма си иска от всичко и всяко лишение за него е ШОК! Много добре си тренираш - просто гледай и да се храниш по рационално - по-малко и начесто и не с боклуци и няма да имаш проблеми.

• Автор

Мм, да! Ако течностите са само вода няма проблеми - няма как да надебелееш от нея, но подсладени сокчета и газирано :) А тази диета която си решил с хляб или без хляб ще е ?! Според мене не ми звучи много добре - гледай да не си навредиш на нещо друго. Организма си иска от всичко и всяко лишение за него е ШОК! Много добре си тренираш - просто гледай и да се храниш по рационално - по-малко и начесто и не с боклуци и няма да имаш проблеми.

Имам нужда от бързи резултати поне по 10 кг на месец да свалям трявбва!Искам да сваля 20 кг и ще съм идеален :( .Затова съм предприел това нещо,домати и сирене БЕЗ хляп :eek: . През 3-4 дена щя ям и варени картофи(четах,че от тях не се пълнее,даже се отслабва по 0,5 кг на ден,ако ядеш само картофи)те ше са ми до толкова,колкото да не ми се втръсват доматите.Също така мислех да си слагам нещо на корема да ми запарва коремните области и да се потя по лесно и повече.Само се притеснявах,дали ще мога да тренирам пълноценно(тоест дали ще ми стига енергията която приемам с тези домати).

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Здравей, Такова бързо отслабване до хубаво няма да доведе. Ше се повредиш. Аз свалих 35 кг. Сега съм 85 и почти редовно ходя на фитнес. Бях 120 в началото на годината. През март почнах да работя по себе си. Като програмист ударих и тялото си с алгоритъм. Изчислих броя калории необходими ми за телосложението ми и просто го вкарвам в дефицит. Хляб, пържено, панирано, агнешко, кравешко и мазно свинско не ям. Месото само варено и печено. Ям през равни интервали от време - 4 пъти на ден през 4 часа. Естествено тялото има нужда от всичко. Въглехидрати вкарвам с чаена чаша сутрин с прясно мляко и мед. Храни богати на въглехидрати след 14 часа не ям. Мазнини само зехтин и то със зеленчуци тъй като са мастно разтворими и не повече от 10тина гр. на 200 гр. салата. Белтъчини ям следобяд. Пилешко и чисто свинско само варено или на скара. Е ... лиших се от мамините манджи но във фитнеса тичам като 15 годишен хлапак получил двойка от баща си. 30 минути бягане при всяка тренировка. 15 преди и 15 мин след. Приятелю това което си решил да правиш просто ше изнасилиш тялото си и след 1 месец пак ше си 100 кила. Режим на хранене + разделно хранене + спорт е истината :)

• 2 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.