Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при филми

Featured Replies

Значи не знам дали темата е за тук,ако не е моляда ме извините предварително!Проблема ми е следния:от известно време когато гледам филми ,а сега забелязах същото нещо и когато играя един куест.Картината и звука за момент засичат,в смисъл звука се повтаря а картината замръзва! sad.gif И така за около 3-4 секунди после пак тръгва нормално.Мислех да не е от драйвърите на видео картата и инсталирах някакви които свалих от саита на ATI,но положението е пак същото!Не се случва често по 1-2 пъти на филм,но е неприятно!Ако наистина е от драйвърите моля кажете ми кои точно да сваля?Картата ми е ATI Radeon 9250.Благодаря предварително! :sobbing:

Не е задължително да са драйвърите. Според мен или е вирус или просто Windows-а си плаче за преинстал. С каква анти вирусна си ? Качи си Касперски, няма да сбъркаш, малко е тежичка за по-старите компютри, но е една от малкото която си върши работата. Щом звука също ти насича, значи не е проблема в драйвърите. Качи си най-новия DirectX 9.0c , той оказва голямо влияние на по-новите игри. Ами това е за сега, което се сещам, пробвай и пиши резултата.

• Автор

Ами не вярвам да е вирус.С NOD 32съм и засега съм доволен от нея.А щом казваш,че не може да е от драйвърите значи наистина уиндоуса е за преинсталиране. sad.gif

А с какви кодеци си... аудио и видео?

Качи си по-нови кодеци и има вероятност проблема да се оправи.

• Автор

<{POST_SNAPBACK}>

Ами да ти кажа не знам с какви кодеци съм.Ако ми кажеш от къде да сваля новите ще съм ти много благодарен!

<{POST_SNAPBACK}>

Първата мисъл която ми мина през главата е, че кодеците са стари и трябва да се качат нови, но щом същия проблем го има и при игрите то те не са проблема.

Иначе можеш да пробваш онлайн проверка с пандата. Виж повече на тази страница - http://www.pandasoftware.com/products/activescan.htm .

Здравей. Случайно процесора да ти е АМD. Аз съм им много голям приърженик, но имат някой проблеми, особено при лошо охлаждане. Възможно е и заради това да ти насича. Провери също охлаждането на видеокартата.Това е от мен. Дано помогна

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.