Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптопът се държи странно

Featured Replies

Здравейте. Става въпрос за лаптоп, оставен включен цяла нощ със стояща някаква интернет страница. Нищо нетипично на пръв поглед. Стои цяла нощ лаптопът на страница в интернет (Facebook). На следващия ден сутринта е забелязано, че антивирусната на лаптопа е изчезнала (Avast! Free.), клавиатурата му отказва да работи, заедно с нея и touch pad-a, а при стартиране излиза съобщение за грешка в Windows. При включване на USB мишката до един момент работи нормално, а в следващия започва да "играе" - върти се, отваря прозорци, полета.. напълно сама. Понеже не съм наясно къде се корени проблемът, пускам темата тук. Според мен е вирус, но не съм напълно сигурен. Каран е в сервиз и от там са питали дали лаптопът не е изпускан. А той изобщо не е изпускан. Освен това, друго не са казвали в сервиза. Другото, което са допълнили, било да се прати в сервиза на Метро в София. Но защо, какво - не се знае нищо. Оперативна система: Windows 7.

• Автор

Не става въпрос за мен, а за мои роднини. Първото, което и аз предложих беше сканиране с тази програма. Обаче не става - мишката прави каквото си поиска. А се оказа, че вирусът е засегнал дори и флашка, която беше използвана за качване на въпросната програма.

Редактирано от Lazlow (преглед на промените)

Това което разбрах от твоя пост е 4е нищо не може да се направи на въпросния лаптоп ... Освен да преинсталираш не виждам какво друго можеш да намправиш .. ;)

И как точно е засегнал флашката ?! Пробвай с едно LiveCD и да видим какво ще открие !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.