Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Досаден проблем със скайп

Featured Replies

Привет! като си включа компютъра винаги ми се появява скайпа (прикачил съм снимка). Скрил съм имената на абонатите ми, защото не искам да се виждат. Как да направя да не се показва

post-306132-0-66640400-1313157575_thumb.

Припомняш си името и паролата за Skype. Изключваш се от него - File - Sign out. Махаш отметките за стартиране с Windows и автоматично вписване и влизаш отново с името и паролата си.

• Автор

Припомняш си името и паролата за Skype. Изключваш се от него - File - Sign out. Махаш отметките за стартиране с Windows и автоматично вписване и влизаш отново с името и паролата си.

Направих го, но има ли начин да се вписвам автоматично и всичко както си е, но да не се отваря прозореца на скайпа. Ако кача друга версия ще има ли ефект. (коя може да ми препоръчате). Благодаря

Направих го, но има ли начин да се вписвам автоматично и всичко както си е, но да не се отваря прозореца на скайпа. Ако кача друга версия ще има ли ефект. (коя може да ми препоръчате). Благодаря

Остави само отметката за автоматично вписване, а махни другата за стартиране.

• Автор

Остави само отметката за автоматично вписване, а махни другата за стартиране.

А може ли да се вписва и стартира автоматично, само да не се появява след вписване

• Автор

Не може. Ще го минимизираш ръчно.

Дали ще има ефект, ако сменя версията

Дали ще има ефект, ако сменя версията

Аз съм с версия 4.2, пуска се с уиндоуса и не ми се отваря автоматично. Ето и линк ако искаш да я смениш. :(

• Автор

Аз съм с версия 4.2, пуска се с уиндоуса и не ми се отваря автоматично. Ето и линк ако искаш да я смениш. :P

Стана, благодаря ;)

решението е елементарно 1. излизаш махаш отметката за стартиране със системата автомтично вписване оставяш включена 2. правиш пряк път до skype на екрана (не става с този който е там) 3. десен клавиш на прекия път Свойства и избираш "Изпълнение : минимизирано" 4. местиш прекия път в Старт>Всички програми>Автоматично стартиране това е работи с всички версии не е нужно да седиш с бъгове от стари версии

Редактирано от saentist (преглед на промените)

• Автор

решението е елементарно

1. излизаш махаш отметката за стартиране със системата автомтично вписване оставяш включена

2. правиш пряк път до skype на екрана (не става с този който е там)

3. десен клавиш на прекия път Свойства и избираш "Изпълнение : минимизирано"

4. местиш прекия път в Старт>Всички програми>Автоматично стартиране

това е работи с всички версии не е нужно да седиш с бъгове от стари версии

Минах на по-стара версия, но така или иначе скайпа го ползвам рядко и бъговете не ме притесняват

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.