Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

PC-то изгасва !

Featured Replies

post-278428-0-23008800-1313580780_thumb.post-278428-0-00086200-1313580786_thumb.Здравейте :) . Имам голям проблем ! Днес както си сърфирах в нета и изведнъш компа изгасна!От тогава като го включа само зелената лампичка започва да свети,но без никакъв шум и изобщо компютъра не се стартира така си остава!Преди малко реших да го пробвам пак и все,че тръгна да стартира,така няколко пъти тръгва да стартира и изгасва,но сега в момента работи . Преди да ми изпише Добре Дошли ми излиза едно нещо,че трябва диск C: да бъде проверен нещо от рода ще сложа и малко снимки ! Моля помогнете,защото в момента не мога да давам сериозни суми за поправка !

Редактирано от Three Days Grace (преглед на промените)

Ако диска е SATA провери интерфейсния кабел дали не се е поизмъкнал.При висока температура диска може да започне да забравя.Може да има проблем със захранването или пък диска си отива. В началото на този форум има няколко важни теми.Вземи та ги попрочети и тогава питай!Хем и на тебе ще ти се изясни малко материята.

Това, което ти излиза е "чекване" на диска, вследствие на внезапното гасене на компютъра. Хубаво е да го оставиш да си направи проверката. Относно проблема, не е ясно нито какъв е компютъра, нито каква е ОС. ... Залагам на непочистен компютър и като следствие - прегряване.

• Автор

Това, което ти излиза е "чекване" на диска, вследствие на внезапното гасене на компютъра. Хубаво е да го оставиш да си направи проверката. Относно проблема, не е ясно нито какъв е компютъра, нито каква е ОС. ... Залагам на непочистен компютър и като следствие - прегряване.

Еми аз си го "чекнах" и след като привърши и ми влезе в линдолса изгасна,а сега не го изчаках да започне да се "чеква" и натиснах произволен бутон и си влязах в линдолса а относо ОС аз съм с windows xp

Ами дай малко инфо за хардуера да има от къде да захапем. Кристалното ми кълбо показва едно захранване ,ама образа е доста неясен.

• Автор

Ами дай малко инфо за хардуера да има от къде да захапем.

Кристалното ми кълбо показва едно захранване ,ама образа е доста неясен.

Мисля че открих проблема ! Главният (големият вентилатор който е в кутийка) не се върти и съотвенто не се охлажда и компа прегява и затова се изключва май ще се оправи с нов вентилатор?

Мисля че открих проблема ! Главният (големият вентилатор който е в кутийка) не се върти и съотвенто не се охлажда и компа прегява и затова се изключва май ще се оправи с нов вентилатор?

Кой главен голем вентилатор в кутията- на процесора ли? Ако е той, сменяй го и ползвай...Я дай една снимка да видим кой, и междувременно виж в AIDA64 какво ти е дъното, процесора, паметта, харда и сподели с нас... Дай снимка и на захранването, на етикета му, или просто кажи какво пише на него...

Добавено: Видях ти другата тема, за горящият вентилатор... Това захранване е трябвало да го смениш, както са ти казали, ако си още с него! Ако "главния вентилатор" е този, успоредния на дъното- това е вента на процесора, ако не се върти, професора прегрява и машината се гаси... Виж му конектора да не е разкачен, или го сменяй с нов...

Btw, като гледам от снимките каква смрад е вътре по дъното ти и въпросния главен вентилатор :) се чудя въобще как прави опити да заработи тоз компютОр... Почисти го малко бе човек... :) Ако ли не, бегай у сервиза...

Редактирано от хаха (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.