Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за около 600-700 лева.

Featured Replies

Здравейте ! :) Лаптопа ще се ползва за игри , филми , интернет и тн. Като цяло не за мощни игри , главно DotA , NFS , Counter Strike и ФИФА. Какво е вашето мнение за закупуване на лаптоп от заложна къща ? Не съм разглеждал , но мисля , че има добри лаптопи на по-ниски цени , макар и втора употреба. Предложете видове лаптопи за към 600-700 лева и изкажете мнение за тези от заложна къща. Мерси предварително ! :)

Редактирано от star1234 (преглед на промените)

Малко пари за такива изисквания.

Втора употреба лаптоп води до:

1. Заминала батерия, или такава която кара 20 мин. Т.е. той се превръща във малък стационарен компютър.

2. Не е ясно в какво състояние е. Ако нещо му се случи недай си боже видеокартата да е прегрявала то тогава има вероятност да хвърлиш 600 - 700 лева в боклука.

3. Настолна машина е по-оправдано втора ръка, защото ако изгори даден компонент, то само той се заменя. При лаптоп ако замине нещо по дънната платка - нова е на цената на на който си взел лаптопа че и отгоре (ако въобще може да се намери някъде)

Ако ти се рискува ок, но според мен добави малко пари ако имаш възможност и си вземи нов лаптоп, за да ти е мирна главата 2-3 години. Купуване на лаптоп от заложна къща ми звучи като купуване на краден лаптоп. Мисля е ще ти е по-евтино да го вземеш от човек.

Ако все пак си решил да е втора ръка моят съвет е:

Процесор Intel Core i3 или Core i5

Видеокарта - дискретна ,ATI 46XX ATI 56XX или Nvidia 330 нагоре.

RAM: 4 GB (но трудно ще анмериш за по-малко)

Ето един пример:

1. Dell inspiron N5010 I5 , префектен за твоите изисквания. Продавача твърди че лаптопа не е отварян, питай за гаранция и ако няма пробвай да свалиш цената на 600/650 лв, защото евентуални последващи проблеми са си за твоя сметка.

Ако разума в теб надделее и успееш да събереш още 100 лв. това е минимума за лаптоп: Fujitsu Lifebook A530 , но тук за игри е смешно да се говори. Ако много държиш на игрите може и това , но на този ще вървят по-добре, но изработката на Fujutsu-то е по-добра

Минимума за игрите описани от теб (ако говорим за комфортна игра на последните NFS) са: ASUS K53SV-SX152D и Lenovo IdeaPad Z570 59-304128 като Asus-a е с една идея по-добро видео.

Тези от заложните къщи може да изглеждат удачни като вариант , но никой няма да ти каже как е ползвам и дали това което ти предлагат не е след ремонт и едва ли от заложна къща ще ти дадат повече от месец гаранция ! И един съвет от мен - лаптопите не става за две неща - гледане на филми & играе на игри - просто екрана им е малък ! Който ти казва , че играе игри на лаптоп и на тези 15' се вижда всичко перфектно не му вярвай ! Аз съм с 22' екран и мисля , че с 24' игрите ще се играят още по-добре :)

• Автор

Играл съм игри на лаптоп и не ми пречи. Ще размисля върху предложените лаптопи и ще реша. Мерси :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.