Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

2005 какво щте стане

да влезем ли в Европа 9 гласували потребители

1. 1. да влезем ли в Европа

• ДА
      62%
      5
    • НЕ
      37%
      3
    • Незнам
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

какво ще правим след 2004 началото на 2005 щте се спират ли Download saitove kato data.bg fenbg.com ftlbg.com след като ###### стане първият платен саит унас какво щте правим тогава ще плащаме допълнително към neta за да теглим ? Кои ................................. измисли тея простотий ???!!!!!?????

Щте останем само на Torrent и ще гледаме как да скатавеме да не теглим много??

щге има ли саитове от които да се тегли щте останат ли локалните сървари??!!!??? :speak::)

За какво беха тея простотий за да влезем в Европа на европа да и влезе един голем *** !!!!!!!

• Автор

аиде кажете си мнението !!

Мнението на тема ЕС и това дали България трябва да стане пълноправн член на ЕС съм го изказвал по много други подобни теми в този форум, така че няма да добявям нищо повече.

Гласувах "ЗА". Мотивите ми са много, но както казах вече съм ги споделял. Рискувам пак да бъда обвинен, че се опитвам да манипулирам останалите или да им налагам мнението си.

Всеки има право на мнение, нали?

Само един съвет - не се изцепвайте по теми, по които нямате и елементарни понятия по материята, която засягат cool.gif

Само един съвет - не се изцепвайте по теми, по които нямате и елементарни понятия по материята, която засягат cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Сега ще ти кажа нещо елементарно! А е по темата!

Разходите на домакинствата стават много по- бързо "европейски", отколкото приходите. И едва ли щеше да са толкова популярни фритата, ако хората палучаваха средно 1500- 2000? на месец. ТАКА че просто се изцепваш ТИ :hush: пак!

Айде престранете!!!Ставате........(изберете си нещо по ваш вкус,но да не е много мило)!!!Ако това продължи ще бъде принудена да изтрия темата,а последствията ще си понесете както подобава!!!

Моля още веднъж доста културно да спазвате някакви норми на общуване и да не се обиждате по всякакви начини!!!

С уважение малко ядосана aaliyah_st!!!Радвайте се че не е много!!! :hush:

И аз това казвам, :hush: Стоп на заяждането и личните нападки.

Стеле,

Мога ли да ти отправя една дружеска молба. Не се прави на "ГЕНЕРАЛ" във форума. По този начин не помагаш с нищо, а вероятността да отблъснеш някого от форума е много голяма.

Лично аз съм засегнат от следното

"Ставате........(изберете си нещо по ваш вкус,но да не е много мило)!!!Ако това продължи ще бъде принудена да изтрия темата,а последствията ще си понесете както подобава!!!"

Имай поне малко уважение към хората. Повечето от тях в този форум са и по-големи и с по-голям житейски опит от теб.

Начинът по който се опитваш да се правиш на началник във форума не се харесва не само на мен, а и на други членове.

Нищо лично.

Уважавам всеки, дори опонентите си. Можеш да питаш p_floyd за желанието, което изразих в лично съобщение до него.

Пиша това просто като съвет към теб. Ако искаш го приеми.

Стеле,

И една препоръка ако може. С риск да бъда наказан ще си го рекна. И не е само мое мнение, а синтезиран израз на мнението на много хора:

като се изживяваш като модерато вместо да се месиш и да се изживяваш като регулирочик, можеш да почне да пускаш някакви по-ведери теми.

Не ти ли прави впечатление, че много хора във форума започнаха да се заяждат и конфронтират.

Начина по който отреагира малко или много ме навежда на мисълта, че правилата важат за едни и не важат за други. А това не се харесва на хората.

Както казах - това е не само мое мнение.

какво ще правим след 2004 началото на 2005 щте се спират ли Download saitove kato data.bg fenbg.com ftlbg.com след като ###### стане първият платен саит унас какво щте правим тогава ще плащаме допълнително към neta за да теглим ? Кои ................................. измисли тея простотий ???!!!!!?????

Щте останем само на Torrent и ще гледаме как да скатавеме да не теглим много??

щге има ли саитове от които да се тегли щте останат ли локалните сървари??!!!??? :speak:  :hush:

За какво беха тея простотий за да влезем в Европа на европа да и влезе един голем *** !!!!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Хаха, ми това да ти е проблема бе biggrin.gif

А по отклонението на темата... нямам мнение. Хъхъхъ

Ето каква е прогнозата за Новото време за 2005:

• Българите ще намалеем с още 100 хиляди, от които половината ще мигрират, една четвърт ще бъдат застреляни/прегазени на улицата и една четвърт ще измрат от болести/глад. За сметка на това нетния брой на циганите ще се увеличи с още поне 20 хиляди копеленца.
  • Царят пак ще е премиер :hush: за още 800 дни и ще потвърдим за пореден път правилото на Мърфи за изпражненията...
  • Средните килограми на човек (вкл. моите) в държавата ще се увеличат с най-малко два.
  • Колите, бензина, тока, апартаментите и какво ли още не - ще поскъпне с оправданието, че тоалетната хартия е поскъпнала и търговците не могат да серат по цените и стоката без нея.
  • Здравната каса и НОИ ще затънат още повече в дългове и ще останат пак болници без пари и лекарства. Това не пречи да вдигнат осугоровките и да прехвърлят повече проценти от тях на работника.
  • Заплатите ще си останат същите - така и така винаги не стигат - за какво да ги увеличават? Питайте НСИ - има дефлация, нищо че не знаем за нея и не я виждаме.
  • Броят на пребитите от контрольори, таксиметрови шофьори, цигани и полицаи ще достигне рекордни нива - трябва да се поддържа цвета на обществото.
  • Big Bother, уви - още ще се излъчва. Ако някой не взриви апартамента до Февруари.
  • НС ще гласува още 2-3 закона - трябва да се отчете дейност иначе може и да не ни обещаят пак членство в ЕС. Естествено където е необходимо - вратички ще има. Мутрите да спят спокойно. Съдиите, КАТ, митничарите и администрацията също.
  • ... Да продължавам ли или предпочитате да гледате Ханибал?

Както винаги имаме с какво да се гордеем, че сме още в БГ - живеем в интересни времена...

Аз ли не мога да чета или просто останалите не могат? На мен ли ми се струва или темата е за спирането на фри сървърите, а не за самия ЕС. А някой да ви е казвал че постове, които не са по темата се трият? А някой да ви е казвал, че в конфликт с модератори не се влиза и ако не сте съгласни с решението на модератор - можете да пуснете тема в съответния раздел или да изпратите съобщение на админ. Някой да ви е казвал че решение на модератор не се оспорва - можете единствено да подадете оплакване по гореупоменатия начин? А някой да ви е казвал, че за обида на модератор следва прием в българската академия на науките :speak: А споменах ли че спорите съвсем не по темата? Айде се върнете в първи клас да се научите да четете, пък след това пишете :hush:

Аз ли не мога да чета или просто останалите не могат?
Истината е някъде по средата. Този който е пуснал темата с такова заглавие е нарушил общо взето всички писани и неписани правила във форума!

На мен ли ми се струва или темата е за спирането на фри сървърите, а не за самия ЕС.
Да темата е за free сървърите, след 3 прочита се разбра, че макар и неграмотно написано - е за това! Извинявам се, че постнах по-горното съобщение като офтопик, но се подведох по заглавието и по предишното мнение...

А някой да ви е казвал че постове, които не са по темата се трият?
А някой да ти е казал, че и темите с погрешно/неправилно заглавие също трябва да се трият/модерират?

А някой да ви е казвал, че в конфликт с модератори не се влиза и ако не сте съгласни с решението на модератор - можете да пуснете тема в съответния раздел или да изпратите съобщение на админ.
Без коментар. Ти си админ - ти казваш.

Някой да ви е казвал че решение на модератор не се оспорва - можете единствено да подадете оплакване по гореупоменатия начин? А някой да ви е казвал, че за обида на модератор следва прием в българската академия на науките :speak:
А, каква заплата дават там и искат ли висше? biggrin.gif

Това е много недемократично - и модераторите са хора - какво лошо има и защо трябва да ги ощетяваме откъм обиди?

А споменах ли че спорите съвсем не по темата? Айде се върнете в първи клас да се научите да четете, пък след това пишете :hush:
Ми ще ходим заедно на уроци по четене струва ми се.

Be cool, stay cool, do it cool.

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Q-tech нашраво ме счупи от критика. Нямам думи просто :hush:

Все пак бях длъжен да си защитя годеницата :kiss2

Смятам темата за приключена

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.