Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Моля за бързо сравнение на два лаптопа- http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_N5110-dell_inspiron_n5110_DI5110BGG4I726304G65WM3CIS и http://pcstore.bg/laptopi/LENOVO-9/Lenovo-IdeaPad-Y560P-59-070331-8GB-2206 ще се ползва за филми,нет и чат пат някоя игра..кой от двата е за предпочитане,какви са предимствата и недостатъците на единия и другия

И аз бих искал да разбера. От IBM бях много доволен и въпреки че Леново им е наследник (от Изтока), продукцията им като че ли си я бива. Така като гледам характеристиките, които си дал, процесорите са еднакви, но Леново харддиска е по-голям/

Редактирано от Yvonnes (преглед на промените)

Core i7 за филми, нет и чат-пат игри? Аз ли не се развивам правилно или има още поне 100 варианта за нещо, което ще ти върши същата работа..Но ако искаш да се изфукаш с него е друг въпрос. Но все пак моя избор е Dell.Просто е доказана марка.А IBM откакто ги купиха китайците и им смениха името на марката на Леново, май пропаднаха доста като пазарен дял.А не си ли обмислял най-доброто като вариант - Toshiba??

Редактирано от nvvelikov (преглед на промените)

Конкретно за тези двата - Леновото е по-добрия избор. Но за тези пари има и Леново с GT555m, която е по-добра от АМД-то.

За тея DELL-ове има доста оплаквания за греене. Потърси, даже и във този форум има оплаквания и теми за охлаждащи подложки.

Аз съм за Леновото, но със другата видео карта Lenovo IdeaPad Y570 59-303899 . Ако със nVidia video можеш да се възползваш от Nvidia Optimus - когато го ползваш за нет и филми ползва вграденото в процесора видео. Ако пуснеш игра - превключва на дискретната видеокарта. Това води до повече живот на батерията и по-малко топлина.

Core i5 е предостатъчен за нещата които си описал. Грее по-малко и харчи по малко.

Ако не робуваш на марки мога да ти предложа ASUS K53SV-SX152D , ето ревю. Ако ревютата са коректни изработката и охлаждането са по-добри от на Inspirion-a. А и ще ти излезе по-евтино и ще върши същите неща почти толкова бързо колкото Core i7.

Ако все пак държиш да е Dell то тогава това е избора: DELL XPS 15 L502x Metalloid Aluminum , изработката и охлаждането са светлинни години пред Inspirion-a.

Не знам за сега но преди 6 години си купих лаптоп Леново,не съм имал абсолютно никакъв проблем с него.Все още работи и се използва като настолен компютър не се изключва изобщо.

искам само да отбележа, че серията АйдиаПад си е изцяло разработка на Леново , докато ТинкПад серията просто се продължава от Леново, но ИБМ имат все оше пръст в нея, въпреки,че им продадоха ПЦ дивижъна. Така че погледни ТинкПад-ите :) @Liydmil ми препоръча много добър модел

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.