Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

$365 млн. джакпот падна в САЩ

Featured Replies

Щастливец от щата Небраска спечели най-големия лотариен джакпот в американската история и ще прибере $365 млн. Печелившият билет е само един, но засега късметлията не се е появил, за да си поиска печалбата, съобщи вчера по обяд говорителят на лотарията "Powerball" в Небраска Брайън Роки. Не знаем дали този човек изобщо знае, че е спечелил, допълни Роки. Хиляди хора се наредиха в събота на големи опашки за лотарийни билети с надеждата, че късметът ще им се усмихне и ще улучат печелившата комбинация. Ден по-рано в Южна Каролина на минута се продаваха билети за $11 000. Представям си как някой ще спечели тези пари и си мисля, че това може и да съм аз, разказваше Кейси Саймъндс, купувайки си билети за $25. Шансовете да се уцелят и шестте верни числа се оценяваха на едно на 146,1 милиона. Печелившият билет е продаден в селището Линкълн, щата Небраска, и вчера представители на лотото трябваше да отидат до мястото на продажбата, за да извършат нужните проверки. Джакпотът на "Пауърбол" счупи предишния лотариен рекорд от 2000 г., когато двама души от щатите Илинойс и Мичиган спечелиха $363 млн. Предишният рекорден джакпот конкретно на "Powerball" беше на стойност $340 млн. и беше спечелен през октомври от семейство от щата Орегон.

А нашия тотализатор за 6 познати числа дава 120,000 лв. ...

Направо ми иде да запея: "...искам да съм негър... в щата Небраска...." biggrin.gif

е как да не ни е яд, на мен 1 милион ми стига тоя прибрал 365 е бива ли такова нещо. а ако не отиде да ги вземе мисля че ужаса ще е пълен. лошото е че при нас се получава като вица с Господ, където най-добрия човек, никога не извършил един грях всяка неделя отивал на църква и се молел на Бог да спечели от Тотото, докато един ден Бог най-накрая отишъл и му казал "Е как искаш да спечелиш като един фиш не си пуснал". та и при нас е същата история мислим си какво ще правим с парите, а ни мързи да отидем и да дадем едно левче я за тото я за лотария и после защо са ни толкова малко наградите - защото всички чакат златната рибка да им падне от някъде и да им изпълни 3 желания. е УСПЕХ...

• Автор
А нашия тотализатор за 6 познати числа дава 120,000 лв. ...

Направо ми иде да запея: "...искам да съм негър... в щата Небраска...."  biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Тяхните фишове са по $25, a нашите по 1-2 лева :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.