Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GSM с две СИМ карти

Featured Replies

Здравейте драги съфорумници! ;) Имам намерение да си взема Джи-Ес-Ем с две СИМ карти. С тези два телефона(единия служебен, другия-личен) е много неудобно... Основното ми изискване е да издържа дълго. Въобще не държа на многото екстри... Лимита ми е докъм 150лв. Ще съм ви благодарен, ако ми дадете предложения.

Някакви други предложения...

Ако не ти е спешно, виж в сайтове като тоя . Аз си взех ето такъв в началото на годината и може да се каже, че съм доволен. Моя има разликата, че е и с WiFi. Давам го само за пример - виждам и че тоя няма българско меню, а моя има. Прегледай, има доста избор.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

• Автор

Ако не ти е спешно, виж в сайтове като тоя . Аз си взех ето такъв в началото на годината и може да се каже, че съм доволен. Моя има разликата, че е и с WiFi. Давам го само за пример - виждам и че тоя няма българско меню, а моя има. Прегледай, има доста избор.

А те с поръчка от чужбина ли са?

Точно, с поръчка от Китай, като не се добавят никакви транспортни такси - каквато цена пише на сайта, това е. Понякога, като пристигне в България, нашите митничари им хрумва да взимат такса, но не е винаги, а ако има в повечето случаи е към 4 лв.

Баща ми имаше Privilieg. Само такъв не си купувай. Стои паметник из някое от чекмеджетата. По-голям боклук не съм виждал!!! ;)

Точно, с поръчка от Китай, като не се добавят никакви транспортни такси - каквато цена пише на сайта, това е. Понякога, като пристигне в България, нашите митничари им хрумва да взимат такса, но не е винаги, а ако има в повечето случаи е към 4 лв.

А ДДС не ти ли взеха ?

А ДДС не ти ли взеха ?

Не ми взеха - таксата от 4 (мисля че толкова бяха) лева е за обработка на пратката - а тая "обработка" беше, че отвориха пред мен пакета и погледнаха какво е вътре. Даже аз почти щях да се прецакам, понеже бях извадил разпечатка от PayPal колко съм платил за телефона (така ми бяха казали други, че трябвало да си имам разпечатка) - само, че митничарите ми казаха да я скъсам и да не я показвам на никой - всъщност се оказа, че не искат никаква разпечатка и за такива по- дребни покупки приемат на доверие цената, която кажеш, че си платил. Разбира се, има мнения, че това в повечето случаи е така, но понякога на митничаря му е крив света и решава да прилага правилника от... до.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Не ми взеха - таксата от 4 (мисля че толкова бяха) лева е за обработка на пратката - а тая "обработка" беше, че отвориха пред мен пакета и погледнаха какво е вътре.

Ей такава работа искам да си намеря и аз :) Да обработвам пратки :)

Ей такава работа искам да си намеря и аз :) Да обработвам пратки :)

Напълно те разбирам, но "Солунската Митница", която и бай Ганю си е бил заплюл, е с ограничен щат и не приемат всеки, за (и мое) съжаление.

Напълно те разбирам, но "Солунската Митница", която и бай Ганю си е бил заплюл, е с ограничен щат и не приемат всеки, за (и мое) съжаление.

Е, поне си помечтах.....

Баща ми имаше Privilieg. Само такъв не си купувай. Стои паметник из някое от чекмеджетата. По-голям боклук не съм виждал!!! :)

Мой приятел е доволен. Взе телефон с две ОС и две сим карти - PRIVILEG SM3 Dual SIM OS, но му сложи Android 2.2. и сега си работи с две сим карти без проблем. Според мен за цената си и възможностите, които предлагат, никак не са лоши телефони, ето примерно PRIVILEG SM6
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

Мой приятел е доволен. Взе телефон с две ОС и две сим карти - PRIVILEG SM3 Dual SIM OS, но му сложи Android 2.2. и сега си работи с две сим карти без проблем. Според мен за цената си и възможностите, които предлагат, никак не са лоши телефони, ето примерно PRIVILEG SM6

309 лева е далеч над моите възможности. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.