Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся лаптоп за 600$

Featured Replies

Здравейте, търся лаптоп до 600$.Лаптопа ще се използва предимно на сърфиране в интернет, скайп, рятко за игри.

Лаптопа ще бъде купен от Америка . Харесал съм ето този : Satellite L750-BT4N22 Laptop ,като ще е с процесор I5 и 750GB HDD.Ако по изгодни оферти бих бил благодарен даги споделите

Забравих да каза ,че задължително трябва да е с вградена камера.

Той ще бъде купен от САЩ, но къде ще се ползва ? Ако няма да се ползва в САЩ то ти трябва лаптоп се международна гаранция.

колега, малко късно отговарям, но то нали знаеш. миналата седмица купих на сестрата от КОСТКО - който ще ти купува компа от америка знае къде се намира това един асер 4743z за 349.99$. не е кой знае какво, но за 470 лева си заслужава парите.

• 2 седмици по-късно...

Аз ти предлагам нещо МНОГО по-добро. Това дето ти си избрал е с вградена и скапана видеокарта на Intel и слаб процесор. Ето какво предлагам аз: http://obiavi.data.bg/single/190117 И мога да ти го дам по-евтино - за 750лв. Подарък чанта, мишка и клавиатура през USB. Запазен идеално без никакви следи от употреба, оставаща 4 месеца гаранция към ViewPoint. Прикачвам снимки долу.

За контакти:

E-mail: [email protected]

Първо този лаптоп ASER въобще от въобще не е геймърски. Геймърски лаптоп струва 2000лв. + .Не лъжи хората че някой може наистина да ти повярва.(no comment) . Както и ,че предлагания от теб боклук лаптоп втора употреба на ,който съм почти сигурен ,че батерията вече витае в облаците. Такива като тебе дето лъжат хората трябва да бъдат банвани веднага. :lol6:

Редактирано от profesionalista (преглед на промените)

Първо този лаптоп ASER въобще от въобще не е геймърски. Геймърски лаптоп струва 2000лв. +

Напротив, геймърски е. От средна класа, но е геймърски.

Това, което прави един лаптоп добър за игри е неговата видеокарта. Предложил съм много добър за цената си лаптоп, с NVIDIA GT540M и ВСИЧКИ игри ще му тръгнат: Crysis, Crysis 2, Mafia 2, Battlefield 2, Starcraft 2, GTA 4...

Научи се да използваш гугъл като не ти стига акъла и провери какви игри му тръгват ТУКА: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html

И какво му казваш, че лаптопа избран от него с i5 е с бавен процесор като твоя е с i3(no comment) .

Казваш че моят бил с Core i3 процесор - еми грешиш. Явно найстина си доста тъп. Това е Core i5 480M и е най-добрият от 400 серията.

Модел: Acer Aspire 5742G-483G64MNR

Процесор: Intel Core i5-480M (2.66GHz / до 2.93GHz, 3MB Cache)

Памет: 2x2GB DDR3 1066mhz (беше 3GB, но го ъпгрейднах)

Твърд диск: 640 GB SATA 5400 rpm

Видео карта: nVidia GeForce GT 540M - 1 GB DDR3 (ето линк с детайли за кадри в секунда и различните игри дето тръгват на нея: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html )

Дисплей: 15,6" (39.62cm) HD Ready (1366x768) Acer CineCrystal лъскав дисплей с LED подсветка

Камера: 1.3 MPx уеб-камера с микрофон

Оптично устройство: DVD записващо устройство

LAN: 10/100/1000 Mbps

Безжичен LAN: Wi-Fi 802.11 b/g/Draft-N

Интерфейси: HDMI порт, RJ-45 (вход за LAN кабел), VGA порт за външен монитор, Вход за микрофон, 3 x USB 2.0, Аудио изход за слушалки

Четец за карти: 2-in-1 Card Reader

Екстри: Kensington Lock

Тегло: 2.6 кг

Цвят: Червен

Както и ,че предлагания от теб боклук лаптоп втора употреба на ,който съм почти сигурен ,че батерията вече витае в облаците.

Писал си че батерията на лаптопа ми била скапана - пак не позна. Батерията ми е седяла извън лаптопа в продължение на 4 месеца откакто го купих на 27.01.2011 и после чак е слагана. Искаш да ми кажеш че за 5 месеца ползване тази батерия е заминала, така ли???? Доста си се объркал. Тази батерия държи по 2 часа и 30 минути гледане на 1080p HD филми!!!!

Не лъжи хората че някой може наистина да ти повярва. Такива като тебе дето лъжат хората трябва да бъдат банвани веднага. :lol6::D :D :D:mad: :mad: :mad:

Къде съм излъгал, че не разбрах?? Скачаш като ощипана госпожица без изобщо да имаш някакво основание. Та аз като продавам неща почти винаги го правя в офиса си! Не се крия, не завличам хората по улиците да им ги давам, ами всичко тестваме на място!!

Ако си човек на място ще ми се извиниш за нападките и ще спреш да пишеш глупости.

Първо сам казваш ,че батерията не била слагана от 5 месеца .Батерия неслагана 5 месеца обикновено води до разпад. Второ къде намери да съм писал някаде за процесора ти :lol6: .Трето казваш следното- 2 часа и 30 минути гледане на 1080p HD филми!!!! Как ги изкара тези 2 часа и 30 мин като дори по каталог пише ,че кара само 50 мин .И четвърто как още твърдиш ,че лаптопа ти бил геймърски . Всеки по знаещ от форума ще потвърди моето мнение по въпроса относно геймърските възможностите на лаптопа ти .Ако искаш питай QuickJo - човек , който наистина уважавам ,че геймърски лаптоп под 2000лв няма.Айде пий една студена вода . :D

Всичко е ок с този лаптоп като изключим гаранцията ! Ако си го купил на 27.01.2011 то би трябвало да има не още 4 месеца , 1г и 4 месеца :lol6: или нещо ни спестяваш а ?!

Мен ме съмнява ,че като е играл на геймърския!!!!!! си лаптоп игри от сорта на CRYSIS 2 и е отлепил нещо.След което са му го оправили в сервиза разбира се с култовата си фраза -Без гаранция за недавното бъдеще и сега се мъчи да го пробута на някой.

А и още нещо което щях да забравя. Геймърския лаптоп не го прави видеокартата а доброто охлаждане справка - http://www.kaldata.c...howtopic=180565 - прочети последният пост на bily 79. Айде пий още една студена вода от мен :wink12:

ако не са ти купили все още лаптоп от щатите в момента има добри промоции в microcenter, best buy i costco. твойте хора да минат на място, защото цените в сайта и това което е изложено в магазина са с до 100$ разлика. започват да зачистват старите модели - 2011 година. в понеделник е колумбъс дей и се очакват още промоции и намаления, тези са последните преди "деня на благодарността" и "бляк фрайдей".

Пичове хабите се напразно темата е от 20+ дни и автора не е показал активност от тогава.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.