Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

лаптоп 800-900 лв

Featured Replies

Няма да играя игри, важно за мен е да е добра изработка да не е чуплив, няма да го разнасям често, трябва ми за филми, pdf, браузване и т.н. Цената е 800-900 макс. харесал съм си : SAMSUNG NP-R538 http://www.technomarket.bg/products/09100013/samsung-np-r538-dt01bg-notebook CPU INTEL CORE I3 380M 2.53 GHZ RAM 4GB (DDR3 / 2GB X 2) HDD 500 GB (5400 RPM SATA) VIDEO ATI RADEON HD5470 512MB DDR3 800лв и LENOVO G570A http://jarcomputers.com/p_NBLENOVO59070341 Intel i3 2310M, 500 hdd, 4GB RAM, Intel hd 3000 също така и SAMSUNG NP-RV518-A01BG 4GB http://pcstore.bg/laptopi/SAMSUNG-15/SAMSUNG-NP-RV518-A01BG-4GB-2580 Intel i3-2310M, 500 HDD 4gb RAM, Intel hd 3000 Кажете каква е разликата между тези модели, също така съм склонен и на други идеи.

Във всеки случай бих препоръчал първия. Процесора и видеото са много по-добри (особено видеото) .

Аз бих препоръчал втория и третия от изброените. Видеото е по слабо НО след като няма да се ползва за игри -> вграденото в процесора ще харчи по-малко от батерията и ще топлоотделя по-млако следователно освен посочените предимства ще изкара повече време.

На място отиди и виж двата модела ( в техноXXXX примерно) и на който конструкцията е по-здрава и има повече метал - него вземи. Нямам личен досег с двата модела но Леновото изглежда с по-стабилан конструкция а Samsung-a по-красив.

Ти ще го ползваш - ти си решаваш.

• Автор

Как ви се струва тази оферта? цена: 849.00 лв. с ДДС Lenovo IdeaPad G560A-1 59-070325M 6GB DDR3 1066MHz 640GB 5400rpm SATA nVIDIA GeForce G310M 512MB

Как ви се струва тази оферта?

цена: 849.00 лв. с ДДС

Lenovo IdeaPad G560A-1 59-070325M

6GB DDR3 1066MHz

640GB 5400rpm SATA

nVIDIA GeForce G310M 512MB

По-стар модел е от този Леново който си посочил в първия пост. Външното видео само ще харчи батерия, и няма да върши кой знае каква работа.
  • Автор

Да, забелязах, но се чудя заради 6те гигабайта рам и по-големия хард при по-ниска цена дали си струва.

6GB са нещо от което най-вероятно няма да се възползваш при ползването което ти си описал. Процесора е по-старо поколение (грее и харчи малко повече за същата свършена работа), външната видео карта е на нивото на вградената HD 3000 (ето таблица със сравнение , едната е 208 позиция, другата 210). Но вградената HD 3000 ще харчи по-малко батерия и по-малко ток.

Тия 140 GB отгоре едва ли ще са ти голям проблем.

Според мен ти вече си си избрал лаптота.Тези трите,които си публикувал са супер лаптопчета.....

Съгласен съм щом момчето вече си е избрало няма какво повече да обсъждаме

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.