Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Грешна нота,грешна посока


Препоръчан отговор

Минаваха годините,вървеше си живота Докато не се появи в текста грешна нота Това беше ти,проникнал в мойта мисъл,станал моя страст за теб бях играчка,ти за мене беше власт Играта на чувства и дълги нощи бе все така красива Аз не исках да свършва,а ти не искаше да си отивам Изглеждаше очарователна,безкрайна и потайна но уви,и тя достигна свойта точка крайна.. И не защото,аз не исках да съм с теб не,не е това причината да се превърна в лед Тя,беше причината - твоето друго момиче Момичето, което наричаше мъниче Ти мислеше че аз незнам,ти беше убеден А аз от топла,станах хладна и накрая студена Не исках вече да те виждам,да чувствам ръцете ти Не исках повече да чувам че съм единствена в сърцето ти Един ден,просто приготвих багажа си,писмо ти оставих писмо за да бъдеш щастлив,аз вече всичко забравих Тръгнах , вървях и носех го във своите ръце, не багажа , а моето вече разбито сърце !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...