Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От видеото ли е това?

Featured Replies

Привет! Понеже съм голям фен на "Euro Truck Simulator" искам да я подкарам,но уви не може. Моите параметри са CPU-Intel celeron 2.4 Ram-3x.256=767 ddr Video Card -Nvidia GeForce mx 440 Играта ми тръго но................Повечето неща ми са в бяло! Това са изискванията на играта Изисквания : Минимални: Windows XP или Windows Vista; Процесор: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz RAM: 1 Gb RAM Видео-карта: 128 МБ (препоръчително 256 МБ); DirectX 9.0 >>>>>>> Кажете ми каква карта бихте ми предположили да сложа DDR256 модел? Или имам един вентилатор от прецесор да им го монтирам и да я клокна? И дали това с клокването ще ми помогне или ще я ИЗГОРИ!

post-308058-0-17087800-1318691432_thumb.

System Requirements

2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent

512 Mb (Windows XP) 1 GB (Windows Vista)

600 MB of free space

128 MB video card: GeForce 4 (not MX!) or better, ATI Radeon 8500 or better

Трябва ти видеокарта с хардуерно DirectX 8, a MX-a е DX7 и за това не върви добре. Единственото решение е да смениш видеокартата, или направо целия компютър.
  • Автор

Трябва ти видеокарта с хардуерно DirectX 8, a MX-a е DX7 и за това не върви добре. Единственото решение е да смениш видеокартата, или направо целия компютър.

Това за серията MX не го знаех,тук в един магазин съм намерил една Nvidia GeForce само,че цената ме разби 80пв. а тук в един сайт

http://sofiacomputers.net/komponenti-vtora-upotreba.php?id=3753 съм намерил тази видео карта ATI Radeon 9550 128 MB AGP дали ще мога да я подкарам дори и на минимални,иначе играта неми засича мисля само видеото,че ми прави проблем!

Ми 40лв. е безумно висока цена за тая видеокарта. Повече от 15-20лв. е обир. Виж в secondparts.com какво има в наличност или в obiavi.kaldata.com

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ха!Взех си една 6600le доста подобрения от преди!Играя си я на 1024х786,високо качество има си значение видео картата!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.