Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Синята мечта продължава!

Featured Replies

Левски се класира на осминафинал за Купата на УЕФА! "Сините" победиха с 2:0 Артмедия в реванша и продължават европохода си. 35 000 зрители на стадион "Васил Левски" и милиони българи пред телевизорите видяха поредния успех за тима на Станимир Стоилов. Левски отстрани съперника си с общ резултат 3:0 и записа най-доброто постижение на български клуб в Европа от 1990 година насам. Преди 16 години ЦСКА игра четвъртфинал за КЕШ с Марсилия. Двата гола в днешния мач вкара Емил Ангелов. Първо в 14-ата минута нападателят засече мощно с глава центриране на Телкийски. Само 13 минути по-късно Бабангида отново се оказа на точното място, след като удар на Бардон се отклони от крака му и влетя в мрежата на словаците. През цялото полувреме възпитаниците на Мъри Стоилов показаха по-голямата си класа. Артмедия на практика нямаше голово положение, докато след почивката Левски можеше да вкара още голове. Следващият съперник на Левски ще бъде победителят от двойката Удинезе - Ланс. Италианците спечелиха първия мач с 3:0. Срещите от осминафиналите са на 9 и 23 март, "сините" са гости в първия двубой.

Браво на нашите момчета!!! :):wors::wors: Сложиха на колене Артмедия. Ще се узорят с Удинезе, но и с тях ще се справим , защото кой сега е номер едно ЛЕВСКИ е номер едно!!!

Честито на всички левскари, а и на всички българи. Съжалявам че ще го кажа , но левски не можеше да извади по-голям късмет с този евопейски колос артмедия, който продаде 8 титуляра. Но все пак победата си е победа. Най-искренно пожелавам успех на левски срежу Удинезе , дано продадат няколко титуляра или нещо друго да стане и левски да продължат напред, най-малкото защото мамалигарите продължават с 2 отбора ;)

Честита ви победа!!! Аз съм за ЦСКА, но всяка победа на български отбор в Европа ме кара да се гордея. Ще пия една бира за циния отбор. Успех :)

• 2 седмици по-късно...
Левски се класира на осминафинал за Купата на УЕФА! "Сините" победиха с 2:0 Артмедия в реванша и продължават европохода си. 35 000 зрители на стадион "Васил Левски" и милиони българи пред телевизорите видяха поредния успех за тима на Станимир Стоилов. Левски отстрани съперника си с общ резултат 3:0 и записа най-доброто постижение на български клуб в Европа от 1990 година насам. Преди 16 години ЦСКА игра четвъртфинал за КЕШ с Марсилия. Двата гола в днешния мач вкара Емил Ангелов. Първо в 14-ата минута нападателят засече мощно с глава центриране на Телкийски. Само 13 минути по-късно Бабангида отново се оказа на точното място, след като удар на Бардон се отклони от крака му и влетя в мрежата на словаците. През цялото полувреме възпитаниците на Мъри Стоилов показаха по-голямата си класа. Артмедия на практика нямаше голово положение, докато след почивката Левски можеше да вкара още голове. Следващият съперник на Левски ще бъде победителят от двойката Удинезе - Ланс. Италианците спечелиха първия мач с 3:0. Срещите от осминафиналите са на 9 и 23 март, "сините" са гости в първия двубой.

<{POST_SNAPBACK}>

LEVSKI доказаха че са най-добрите и ще продължават да го правят.На нас феновете ни остава само да им се радваме и да им пожелаем УСПЕХ!!!!!!!!

Честита ви победа!!! Аз съм за ЦСКА, но всяка победа на български отбор в Европа ме кара да се гордея. Ще пия една бира за циния отбор. Успех :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Поздравявям те!!!Аз лично съм заклета фенка на ЛЕВСКИ и ако цска бият някой, никога дори и да искам, не мога да се зарадвам че са били!!!

Но иначе ти наистина си прав че е добре че поне един български отбор все още играе в Европа, който и да е той.

Синята мечта продължава .... добре казано авторе, похвално, но мисля си аз от ден-два, мечта ли е това аджеба?.... Не- отговарям си не е мечта. Мечта щеше да е в края на 2005г. срещу европейският колос Публикум, знаете тогава какво игра имаше левски! Да тогава може би левскарите можеха да мечтаят, но сега е по-различно.... колкото и да си крива душата левски постигна впечатляващи успехи Олимпик М, Оксер и разбира се най-радващата за мен победа над Динамо Б ;)

Смешния левски се превърна в Отбор със страхотен колектив и без някъкви псевдо звезди.

Кой е "виновника" за това ? Добрия треньор ?....едва ли , не смятам Мъри за добър трньор. Низ от случайности ? по-склонен съм да мисля това. Но така или иначе левски започна да показва дух, което е най-важното нещо в Европа.

В предишния си пост писах за късмета, който сините извадиха в жребия след групите. Отбора на Артмедия както всички знаем продаде 8 титуляри от отбора който победи Селтик и Порто. Предполагам сами се уверихте че в този си вид Артмедия нямаше да представлява проблем и за Локо Пл.

Сега какво виждам/чувам за Удинезе. Няма да играе най-добрия им нападател, пазели го за Серия А. Никой не го е** мача за с левски , за Удинезе важното е да останат в елита. Футболистите до вчера не бяха гледали мач на левски , това за какво ви говори ?! Един от играчите казва в едно интервю (цитирам по памет) "Ще разузная левски на плейстейшъна , там е много реално и добивам представа за силните играчи" ;)

И така драги левскари пожелавам ви само радостни мигове, покажете че и в България се играе футбол.

И последно - не мечтайте а ЖЕЛАЙТЕ :angry:

Синята мечта продължава .... добре казано авторе, похвално, но мисля си аз от ден-два, мечта ли е това аджеба?.... Не- отговарям си не е мечта. Мечта щеше да е в края на 2005г. срещу европейският колос Публикум, знаете тогава какво игра имаше левски! Да тогава може би левскарите можеха да мечтаят, но сега е по-различно.... колкото и да си крива душата левски постигна впечатляващи успехи Олимпик М, Оксер и разбира се най-радващата за мен победа над Динамо Б :)

Смешния  левски се превърна в Отбор със страхотен колектив и без някъкви  псевдо звезди.

Кой е "виновника" за това ? Добрия треньор ?....едва ли , не смятам Мъри за добър трньор. Низ от случайности ? по-склонен съм да мисля това. Но така или иначе левски започна да показва дух, което е най-важното нещо в Европа.

В предишния си пост писах за късмета, който сините извадиха в жребия след групите. Отбора на Артмедия както всички знаем продаде 8 титуляри от отбора който победи Селтик и Порто. Предполагам сами се уверихте че в този си вид Артмедия нямаше да представлява проблем и за Локо Пл.

Сега какво виждам/чувам за Удинезе. Няма да играе най-добрия им нападател, пазели го за Серия А. Никой не го е** мача за с левски , за Удинезе важното е да останат в елита. Футболистите до вчера не бяха гледали мач на левски , това за какво ви говори ?! Един от играчите казва в едно интервю (цитирам по памет) "Ще разузная левски на плейстейшъна , там е много реално и добивам представа за силните играчи" :)

И така драги левскари пожелавам ви само радостни мигове, покажете че и в България се играе футбол.

И последно - не мечтайте а ЖЕЛАЙТЕ ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Да,да браво много ми хареса този пост :headphones::wors:

Е както виждаш и мечтаем и желаем и бием-е 0-0 не е победа,но това ни доближава доста до четвъртфиналите и показахме мисля страхотна игра

По едно време съдията се опита да одари ено рамо на итал...,но ние сме си свикнали :clap::wors::wors:

Айде успех на Левски ;);)

Синята мечта наистина продължава :headphones: .Не очаквах че ще изкараме равен в Италия :bye:

С играта, която показа Левски чак ме е яд за равния.

Ммм да, определено! Жалко за положението на Емо Ангелов, но и равенството е приемливо, ако беше резултатно щеше да е супер , но уви...... :)

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.