Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптопът издава звук и се самоизключва

Featured Replies

Здравейте колеги, От няколко дни насам лаптопа ми се самоизключва, като стотна преди това издава лек звук, подобен на "бззт". :) Обикновено това се случва когато пускам по-тежки приложения, като игри. Ако не ползвам такива може да работи цял ден без проблеми. Предположих, че проблема е в процесора и че той вероятно прегрява. Отворих, изчистих, избърсах старата паста, сложих нова и така 3 пъти. След всеки път процеса достига само до около 50-60 градуса с отворени тежки приложения, което според мен е абсолютно нормална температура за процесор на лаптоп и започвам да си мисля, че проблема не е там. Чудех се дали не е възможно част от термалната паста да е попаднала върху процесора и той да дава на късо? Не ми се вярва, а и не откривам такава при проверките, но наистина вече нямам представа какво му е. Все пак, за справка, пастата е на Cooler Master, синя на цвят. :) Лаптопа е Asus X55S, вече на около 3 години, като преди това съм имал проблем единствено с вентилатора. В крайна сметка си поръчах такъв от чужбина и го замених. Това беше преди около половин година и не съм имал никакви проблеми от смяната насам. Можете ли да дадете някакви предположения за дефекта?

"Ако не ползвам такива може да работи цял ден без проблеми." Според мен сам си отговорил на въпроса си, а има и специална тема по този въпрос...

• Автор

"Ако не ползвам такива може да работи цял ден без проблеми."

Според мен сам си отговорил на въпроса си, а има и специална тема по този въпрос...

Значи решението е просто да спра?

И къде е тази тема?

• Автор
Колега, ако няма с какво да ми помогнете по-добре не пишете. Не попитах "според вас редно ли е да ползвам лаптоп за игри", въпреки, че специфично споменах не само игри ами "приложения". Попитах дали някой знае защо се издава този звук и защо лаптопа угасва след като процесора не надвишава допустимите стойности на температура.

Препратката ви към тема, която очевидно Ви касае много, съдейки по коментара Ви в нея, не ми помага по никакъв начин. Ако имате нещо съществено, което да добавите - заповядайте.

Редактирано от Б. Белев (преглед на промените)

• Автор

Преди време имах проблем с подобни симптоми и накрая се оказа, че едната плочка RAM е изгоряла. Тествай работите в тая насока.

Ами според sys info всичко си е като хората. :/

Възможно ли е да е изгоряла, но още да се засича от системата?

И при мене всичко уж беше наред, но когато бях с изгорялата плочка RAM първо понякога забиваше лаптопа странно, а после спря да стартира тотално и даваше странни съобщения за грешка. Като я махнах и сложих друга плочка всичко заспа.

Редактирано от В. Василев (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.