Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Facebook

Featured Replies

Здравейте,имам следния проблем с Фейсбука. Когато искам да добавя някой ми се появява следното съобщение Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem. Случи се с един познат,до тогава нямах този проблем,пишехме си без никакви проблеми,като тръгнах да го добавя обаче Фейса ме изхвърли и преди да вляза отново маркирах няколко неща без да гледам . Кто тръъгнах да пиша на този човек обаче се появи и друг проблем " Това съобщение съдържа блокирано съдържание, което е било предварително маркирано като злоупотреба или нежелана поща. Нека се знае , ако мислите, че това е грешка. " Говорих с него,той казва ,че не ме е блокирвал и нищо не е правил с което да се получи подобно съобщение,явно при мен е проблема. Писах на старницата на фейса но никакъв отговор. Пробвах и с други браузери но пак не става.Разбрах че имало лимит за покани но аз имам само 18 абоната мисля че не съм го надхвърлил защото съм виждал хора с много повече от мен.Влязох в настройките на профила но там не пише да съм блокирвал който и да е било,не съм много на ти с Фейса. Благодаря предварително на всеки който може да даде някаква информация или да каже как мога да се оправя с този проблем.

Има лимит за покани, за определен период от време..не знам колко часа е...след като минат тия часове, можеш да добавяш пак. Явно си от скоро във фейса (съдя по броя на абонатите)..и това значи, че си добавял хора в последно време. От там се включва и защитата за добавянето на потребители. Изчакай малко. Да речем до утре. И пробвай пак :tongue2:

• Автор

Има лимит за покани, за определен период от време..не знам колко часа е...след като минат тия часове, можеш да добавяш пак. Явно си от скоро във фейса (съдя по броя на абонатите)..и това значи, че си добавял хора в последно време. От там се включва и защитата за добавянето на потребители. Изчакай малко. Да речем до утре. И пробвай пак :tongue2:

От близо две или три години съм в Фейсбук,не бях обновявал наскоро никой само бях премахнал един човек.Вече 3-ти ден е така и не знам какво да правя.Да речем че това се оправи,остава другия проблем с писането на някой абонати,защо ми изкарва това съобщение,какво може да съм маркирал или направи за да се появява.Имал ли е някой подобен проблем?

Да не си го блокирал ти? Я погледни тук http://www.facebook....dc4332eac03f31f Ако линка не ти отвори нищо -> Privacy Settings -> Blocked People and Apps. Виж да няма някой блокиран. Защото, ако блокираш някой, би трябвало да не можеш да му пишеш и ти.

• Автор

Да не си го блокирал ти? Я погледни тук http://www.facebook....dc4332eac03f31f Ако линка не ти отвори нищо -> Privacy Settings -> Blocked People and Apps. Виж да няма някой блокиран. Защото, ако блокираш някой, би трябвало да не можеш да му пишеш и ти.

Точно тук влязох в " Настройки на сигурноста" от профила си веднага след като се случи това в "Блокирани хора и приложения". Там навсякъде пише ,че нямам блокирани хора,прикачих снимка да се вижда.

Знам и предполагам ,че съм направил нещо за да се случи това,защото когато ме изхвърли от профила пишех на моя познат,преди да вляза отново натиснах на няколко места " yes" без да погледна защото не знаех за какво става на въпрос(отвориха се 2 нови прозореца преди да вляза в профила си след като вкарах email и парола)

Това с добавянето на Познати няма проблем,много искам обаче да разреша този проблем с писането на съобщения

Редактирано от bebo_ (преглед на промените)

• Автор

Въобще нищо друго не ми идва на акъла в момента :(

Може ли да ми е дало да примерно да блокирам когато му изпращам съобщения на него или негови познати и приятели,има ли такава функция,може ли да се премахне тя.Ако я има можеш ли да напишеш къде се намира и какво да напиша и да проверя след това дали става дали е станало.

По принцип когато блокираш някого опциите са 2 - И да го премахнеш от приятели или да не можете да се свързвате един с друг и да се виждате. А я провери в страницата която си снимал..най-горе има някакъв списък с ограничения. Да не е влязъл случайно там.

• Автор

По принцип когато блокираш някого опциите са 2 - И да го премахнеш от приятели или да не можете да се свързвате един с друг и да се виждате.

А я провери в страницата която си снимал..най-горе има някакъв списък с ограничения. Да не е влязъл случайно там.

Ако имаш предвид този списък дето е в момента на снимката в него няма никой

Съобщението излиза, когато се опиташ да пратиш линк, който Фейсбук не харесва, може да е от тубата със забранено съдържание, може фейсбук да не го кефи линка, нормално може ли да пишеш текст до приятел?

• Автор

Съобщението излиза, когато се опиташ да пратиш линк, който Фейсбук не харесва, може да е от тубата със забранено съдържание, може фейсбук да не го кефи линка, нормално може ли да пишеш текст до приятел?

Линкове въобще не изпращам,само си лафим не в чата чата а в личните съобщения,дори и само ОК да напиша пак ми се появява това на снимката,дали проблема е че натискам това дето е в синьо "Нека се знае" и то да ми дава тази забрана

Линкове въобще не изпращам,само си лафим не в чата чата а в личните съобщения,дори и само ОК да напиша пак ми се появява това на снимката,дали проблема е че натискам това дето е в синьо "Нека се знае" и то да ми дава тази забрана

If you’ve been prevented from sending messages on Facebook, it may be because you have sent a high volume of messages recently or Facebook members have reported your contact as unwelcome. Please note that these blocks can last anywhere from a few hours to a few days. Please review the Facebook Community Standards while you wait for it to complete.

Once your block is complete, please remember to only send friend requests and messages to people who you already know personally. Otherwise, additional limits may be placed on your account. Keep in mind that it’s possible to run into a block based on how many messages you send and how fast you send them. It’s also possible to be blocked when either starting a new message thread or replying to a message. Deleting old messages will not allow you to send more messages.

Ако си пращал съобщения на някой, които не ти е одобрил приятелство, ако пишеш твърде много съобщения твърде бързо, фейсбук директно те е нарекъл спамър и те е блокирал за време. Помисли за алтернатива на съобщенията.

• Автор

If you’ve been prevented from sending messages on Facebook, it may be because you have sent a high volume of messages recently or Facebook members have reported your contact as unwelcome. Please note that these blocks can last anywhere from a few hours to a few days. Please review the Facebook Community Standards while you wait for it to complete.

Once your block is complete, please remember to only send friend requests and messages to people who you already know personally. Otherwise, additional limits may be placed on your account. Keep in mind that it’s possible to run into a block based on how many messages you send and how fast you send them. It’s also possible to be blocked when either starting a new message thread or replying to a message. Deleting old messages will not allow you to send more messages.

Ако си пращал съобщения на някой, които не ти е одобрил приятелство, ако пишеш твърде много съобщения твърде бързо, фейсбук директно те е нарекъл спамър и те е блокирал за време. Помисли за алтернатива на съобщенията.

Това не го знаех,да пишех много съобщенияс един друг познат,знаеш ли за колко време е това нещо,ще се премахне ли като изтече времето.4-ти ден е вече така и не знам какво да правя :(

Мини на скайп или подобно, би трябвало да те отключат до ден два.

• Автор

Къде мога да прегледам това Please review the Facebook Community Standards ?

• Автор

Благодаря много за отговора,прочетох тези неща,надявам се в най скоро време да се оправи това нещо :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.