Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно Samsung S3350 chat

Featured Replies

Взех си този телефон,и като цяло съм много доволна от него,но искам да си сваля теми и игри, но не знам от къде и как.Също така не мога да разбера какъв формат снимки мога да кача.Искам да кача едни снимки от компютъра,но не ги разпознава. Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарна.

• 1 месец по-късно...

Аз също преди 3 дена си взех такъв телефон и съм страшно доволен от него. Игри си тегля от www.getjar.com през телефона, а теми за тази кукла няма да намерим никъде защото в сайта на производителите пише, че не поддържа други теми, но на мен и тези са ми добре. Аз имам друг проблем обаче. Понеже в кутията няма дата кабел, от магазина ми обясниха, че може да се прехвърлят файлове и през Wi-Fi Мрежата но не съм запознат как става. Та някой би ли ми обяснил как се прави ? Ще съм Ви страшно благодарен :tongue2:

• 6 месеца по-късно...
  • Автор

Ами не знам,до сега не съм прехвърляла файлове :( Аз сега се мъча да си намеря отключващи кодове за игрите на телефона,че много ми харесват

• 4 седмици по-късно...

И аз търся игрите от телефона в пълната им версия, защото са страхотни, ако някой ги е намерил, моля да пише. Иначе аз данни си прехвърлям с карт рийдър, но също като Shantito имам проблем със снимките, някои ми ги отваря други не. И случайно някой да знае, каква прогама за четене на текст мога да сложа в този телефон?

Не съм наясно с телефона, като модел, но би трябвало да нямате проблеми с java игрите.Давам два линка с всякакви игри:

http://gamigami.ru/gamegenres/

http://javabank.ru/

Сваляте файла в зависимост от резолюцията, местите го в телефона и стартирате!

И аз търся игрите от телефона в пълната им версия, защото са страхотни, ако някой ги е намерил, моля да пише. Иначе аз данни си прехвърлям с карт рийдър, но също като Shantito имам проблем със снимките, някои ми ги отваря други не.

И случайно някой да знае, каква прогама за четене на текст мога да сложа в този телефон?

За четене на текст: Microsoft Notepad | Tequilla_read3r | ReadManiac

А игрите кои са ?

Аз две игри си бях харесала, едната я намерих, другата се казва PyramidBloxx. Сега ще пробвам линковите които сте дали, но ако ми намерете тази игра ще ви бъда вечно благодарна.

Мисля че ви я намерих ! ЦЪК и ЦЪК... аз различих поне 2 версии на играта... едната е в по-близък план, а има и за LG KP500 - т.е тъч скрийн версия, но май всичките са еднакви :)

• 3 седмици по-късно...

Мисля че ви я намерих ! ЦЪК и ЦЪК... аз различих поне 2 версии на играта... едната е в по-близък план, а има и за LG KP500 - т.е тъч скрийн версия, но май всичките са еднакви :)

Страшно много благодаря :wors: :wors: :wors:

• 5 месеца по-късно...

кажете моля как да отварям снимките качени от компа в телефонапрограма или нещо друго трябва едната снимка я смалих и я отвори но другите не иска формата им е jpg има един сайт за теми музика и картинки ZEDGE

Редактирано от genadi67 (преглед на промените)

разбрах как да стане  Разделителна способност на дисплея  на самсунга  -  240 x 320 пиксела направете снимката до тази резолюция по малка може но по голяма не  и телефона ще я отвори

Редактирано от genadi67 (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

За тези които имат проблем със снимките има и друг варият (но е малко повечко разправия)...

1.Отваряте дадена снимка натискате F11  след това бутона  Prinst Screen на клавиатурата.

2.Поставяте в Paint и записвате във формат jpeg.  След това може да форматирате снимката ако има някаква добавка от screen shot-а.

3.Качвате на телефона и я разпознава!!!

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, видях, че някой беше публикувал този сайт ---> http://www.getjar.com/ искам да попитам, как да си сваля нещо на телефона? Ще се радвам, ако получа някакви отговори.  :)  :)

Здравейте, видях, че някой беше публикувал този сайт ---> http://www.getjar.com/ искам да попитам, как да си сваля нещо на телефона? Ще се радвам, ако получа някакви отговори.  :)   :)

Къде е написан модела на телефона? Можете ли да познаете моят какъв е? 

Обяснение:

Пишете в чужда тема със заглавие "

"Въпрос относно Samsung S3350 chat"

Вашият телефон същият модел ли е?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте, видях, че някой беше публикувал този сайт ---> http://www.getjar.com/ искам да попитам, как да си сваля нещо на телефона? Ще се радвам, ако получа някакви отговори.  :)   :)

Преди имаше много java приложения и игри в този сайт, но сега май са ги махнали и са оставили приложение само за смартфони. :(

Къде е написан модела на телефона? Можете ли да познаете моят какъв е? 

Обяснение:

Пишете в чужда тема със заглавие "

"Въпрос относно Samsung S3350 chat"

Вашият телефон същият модел ли е?

Aко питате дали моя телефон е такъв модел, да точно този модел е - Samsung S3350 chat

А къде другаде, мога да си намеря игри и разни други?

Някой има ли същия проблем като мен?!? Когато вляза във фейсбук, не иска да ми отваря снимките, някой друг с този проблем? П.С. мога ли да си изтегля скайп за този телефон и, ако мога, може ли някакъв линк към него!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.