Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за Forumotion

Featured Replies

Първо на първо, не съм сигурен дали темата би трябвало да е в този раздел, за което се извинявам много. Та, към въпроса. Значи, от няколко месеца се занимавам с един Роулплей форум за Хари Потър и понеже ми се иска да се различаваме по някакъв начин от другите подобни, ми хрумна да направя тема за разпределяне в стил "тест" (за тези, които не са запознати, в Хари Потър има разпределителна церемония, в която ученикът бива разпределен в един от 4-те дома на училището). Ако има някакъв начин, искам да сложа тест в отделна тема със няколко въпроса (повече на брой) с 4 отговора и всеки отговор да дава различен брой точки. На пример отговор А да дава 4 точки, отговор Б 3, отговор В - 2 и отговор Г - 1. И според броя на точките след като теста е решен да излиза резултат, ако този, който го е попълнил, има от 10 до 20 точки да е в дом Слидерин, ако има от 20 до 30 точки да е в дом Хафълпаф и т.н. Ако не може да се направи да излиза името на дома, поне да излизат точките. Много ще съм ви благодарен, ако ми кажете как точно може да се направи подобен тест във форум на forumotion. Благодаря ви предварително!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.