Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте значи искам да ми предложете едно PC което поне да се ядва на игри и ако може да тръгне Fifa 12 (че я чакам от 100 години)Само компютър без монитор.Разполагам с 620 лева.Благодаря предварително

С тези парички и тези цени на хард дисковете.... Можеш ли да ползваш стария хард диск временно? Докато не спаднат цените на дисковете. Така ще има парички за по-добър процесор/видео карта :)

• Автор

За фифата не би трябвало да е проблем и вграденото видео та ще се спести от видеокарта.

E ама фифата 12 е тежка игра бе тежки изисквания има

С тези парички и тези цени на хард дисковете.... Можеш ли да ползваш стария хард диск временно? Докато не спаднат цените на дисковете. Така ще има парички за по-добър процесор/видео карта ;)

Мисля че тове ще свърше работа ? http://www.technomarket.bg/products/09113825/neo-5367-xperience

Ами видях и и минималните и препоръчителните и не виждам какво те притеснява? Така или иначе бюджета ти е малък. Един i3-2105 ще свърши перфектна работа.

• Автор

Ами видях и и минималните и препоръчителните и не виждам какво те притеснява? Така или иначе бюджета ти е малък.

Един i3-2105 ще свърши перфектна работа.

Intel Dual Core ще свърше ли работа ?

Подкрепям наруто. Освен ако имаш стара конфигурация и вземеш харда от него. Също така не ти препоръчвам готова конфигурация.... още повече от "Техно" магазините.

Публикувано изображение

Това ще ти свърши перфектна работа. Пък като имаш пари ще сложиш една HD6770 или нещо от новите дето излизат догодина.

i3-2105 е с пълноценното HD3000 за разлика от 2100 които е с HD2000. Пентиумите и Целерончетата им е още по орязано.

Ето малко инфо...

http://www.anandtech...-2100-tested/11

http://www.xbitlabs....-2000-3000.html

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Ако намериш твърд диск да ползваш временно, може да се вземе по-добър процесор.

Моето предложение:

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

Това ще ти свърши перфектна работа. Пък като имаш пари ще сложиш една HD6770 или нещо от новите дето излизат догодина.

i3-2105 е с пълноценното HD3000 за разлика от 2100 които е с HD2000. Пентиумите и Целерончетата им е още по орязано.

Ето малко инфо...

http://www.anandtech...-2100-tested/11

http://www.xbitlabs....-2000-3000.html

Харесва ми предложението на Наруто

Подкрепям наруто. Освен ако имаш стара конфигурация и вземеш харда от него. Също така не ти препоръчвам готова конфигурация.... още повече от "Техно" магазините.

А защо не от Техно магазините

Ето ти конфигурация с вградено видео:

Публикувано изображение

ПП: Техно магазините гледат да те прецакат на всяка цена! Продават боклуци и твърдят, че са добри.

Последния път когато се опитаха да ме метнат ми казаха, че един лаптоп на цена 799лв ще подкара без проблем всяка всяка нова игра. Като погледнах процесора беше Pentium dual core с някакво скапано вградено видео! Сам си направи извода. Гледат само да си пробутат стоката :)

Редактирано от Ивайло А.З. (преглед на промените)

А защо не от Техно магазините

Най-малкото лош избор на процесор - http://nikem-bg.net/...escription.html

• Автор

Най-малкото лош избор на процесор - http://nikem-bg.net/...escription.html

Виж на фифата 12

Минимални изисквания:

Processor: Intel Core2Duo 1.8Ghz

RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7)

Video card: NVidia GeForce 6800 / ATI RADEON X1600

VRAM: 256 MB

HDD: 7 GB

Виж на фифата 12

Минимални изисквания:

Особенно това Intel Core2Duo 1.8Ghz най много ме притеснява

Ето ти конфигурация с вградено видео:

Публикувано изображение

ПП: Техно магазините гледат да те прецакат на всяка цена! Продават боклуци и твърдят, че са добри.

Последния път когато се опитаха да ме метнат ми казаха, че един лаптоп на цена 799лв ще подкара без проблем всяка всяка нова игра. Като погледнах процесора беше Pentium dual core с някакво скапано вградено видео! Сам си направи извода. Гледат само да си пробутат стоката :)

Значи да поръчам от интернет така ли ?

Примерно. Но нищо не ти пречи ако си от София да отидеш до магазина и да си спестиш парите за доставката.

Това което ти е написал Ивайло А.З. обаче не му е вярна цената на харда, проца е с орязаното видео, а дъното вероятно не е налично.

Дискове под 160 лв. няма а като гледам май са се дигнали на 180 лв. вече. Демек ще излезе около 700 лв.

пс. Вземи i3-2105 а не 2100 ако в скоро време няма да имаш възможност да купиш видеокарта.

И 500W захранване за да имаш възможност да сложиш такава. Една плочка от 4ГБ за да имаш възможност да сложиш още една в бъдеще.

• Автор

Примерно. Но нищо не ти пречи ако си от София да отидеш до магазина и да си спестиш парите за доставката.

Това което ти е написал Ивайло А.З. обаче не му е вярна цената на харда, проца е с орязаното видео, а дъното вероятно не е налично.

Дискове под 160 лв. няма а като гледам май са се дигнали на 180 лв. вече. Демек ще излезе около 700 лв.

А sky.bg няма в Стара загора ли?

Не! Мисля, че има JarComputers там, но от скай дори и с доставка пак ще ти излезне по-евтино.

• Автор

Виж на фифата 12

Минимални изисквания:

Особенно това Intel Core2Duo 1.8Ghz най много ме притеснява

Значи да поръчам от интернет така ли ?

Това означава ли че мога да купя например от Зора,Mulitrama

Не! Мисля, че има JarComputers там, но от скай дори и с доставка пак ще ти излезне по-евтино.

А един потребител в форума ми каза да не копувам от техно магазините.(виж по горе в темата) Да те питам теб добре ли е да купя например от Зора или Multirama

Jar Computers като техно магазин ли ти звучи или като компютърен!? А от Зора и Мултирама не бих си купил и батерии за дистанционното. От Зора си купих ДВД и Телевизор- ДВД-то умря, а телевизора издаваше странни звуци. От МултиИзмама си купих рутер, който изобщо не работеше и чаках 1 месец да го оправят - накрая ми дадоха друг по-смотан модел. Рутера ми трябваше спешно-те ми дадоха нов чак след месец. Това е опита ми с двата магазина - нямам за цел да те разубеждавам, а да предотвратя въпроси като "компютъра ми не тръгва, какво да правя?" или "една игра ми насича, пък не е тежка". Колегата naruto ти даде идеална конфигурация по-нагоре. В Jar би излезнала по-скъпичка, но ако ще се набутваш поне го прави в компютърен магазин, а не в бакалии.

В бакалиите продават готови конфигурации и не можеш да си избираш сам компонентите. Така че отпадат. Мултидрама уш е компютърен магазин но никой не го препоръчва. Аз лично нямам и не желая да имам опит с него. Поръчваш от Скай или Никем и това е. Ако трябва им звънни и виж колко излиза доставката после свери колко ще ти излезнат от Jar същите части и си направи сметката от къде е по изгодно да се купи. Решението и парите са си твой.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.