Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за конфигурация

Featured Replies

Здравейте!Стана време вече да си взема и аз нов компютър.....(сегашният ми е на 10 години) Та исках ако може да ми помогнете със конфигурацията,че вече не съм в крак с тези неща.Мисля да направя конфигурация за игри за около 1000-1100 лева без монитор.Много ви благодаря предварително :)

Публикувано изображение

Вариант с качествено захранване и по-евтиния вариант (GIGABYTE) на видеото.

Публикувано изображение

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Какво ще кажете за за тази карта

PALIT GEFORCE® GTX 560 TI 2GB (2048MB GDDR5).

Дали мога да се включа.Като цяло ми се иска да е нещо на Nvidia.

Не вярвай на всичко което четеш. Или е втора ръка или цената е без ддс въпреки това което пише.

Или пък е обикновения вариант които реално е още по евтин. Всъщност точно той но с 1 ГБ се събира в бюджета. http://sky.bg/Details.aspx?ID=18800

http://www.hwcompare...radeon-hd-6850/ По скъпа и по лакома от HD6850 но предполагам захранването ще се справи...

Публикувано изображение

Ако се махне записвачката, едната плочка рам и се резне дъното...

Публикувано изображение

• Автор

Горния варянт ми харесва повече.Добре примерно ако го взема така и примерно след 2 мсеца му сложа това захранване няма ли да стане номера и да е всичко ок SS520gb bronze.Не ми се нрави номера с резването на рамта и записвачката и дъното :(

Редактирано от adzkata (преглед на промените)

На теория не би трябвало да има проблеми. На практика дори в магазина не знаят точните спецификации на тия захранвания. Изказват се разни предположения че било разновидност на еди кое си и т.н. Едва ли ще има проблем но наистина е добра идея да го смениш като имаш възможност. пс. За разлика от дъното записвачката и паметта без проблем се добавят по-късно.

• Автор

Така съм замислил конфифурацията :

Дънни платки за INTEL ASROCK Z68 PRO3 GEN3, Z68, DDR III 2133(O.C)/1600/1333, DVI, HDMI, SATA III, RAID, USB 3.0, GLAN, LGA1155 1 110.80 110.80 $

Процесори INTEL INTEL CORE i3-2125, 3.30GHz, 3MB, BOX, LGA1155 1 144.20 144.20 $

RAM памети за настолни компютри CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600Mhz, CMZ8GX3M2A1600C9 1 53.90 53.90 $

Твърди дискове & Флопи WD 500GB 7200 16MB SATA III Blue 1 98.00 98.00 $

Кутии и Захранвания COOLER MASTER ELITE 430 BLACK, w/o PSU 1 72.00 72.00 лв.

Кутии и Захранвания CORSAIR Захранване 500W CMPSU-500CXV2EU 1 74.00 74.00 $

До тук струва 930лева . И примерно да отделя още малко пари за това видео http://www.stealtech...MB_SCC_id27283/

Дигнали са я картата.Беше 260 лв. и мисля е най-хубавата Нвидия.Мисля добър избор.Ще си паснат идеално с процесора. http://plesio.bg/grafichni-karti-c-69977735/gtx-460-fpb-pci-express-ddr5-1gb-p-288829.html Само,че тази май е по-добра.

• Автор

Само че незнам дали има смисъл от толкова скъпо дъно?Какво ще кажете.Мисля че е хубаво да има USB.3,0

Само че незнам дали има смисъл от толкова скъпо дъно?Какво ще кажете.Мисля че е хубаво да има USB.3,0

Хубаво дъно,последно поколение,основа по-нататък за хубав процесор а също и паметта мисляще тръгне на 1600,защото се клоква отделно от процесора,който пък не може.
  • Автор

Значи трява да поддържа рамта която работи на 1600.И като сложа и записвачката става си екстра компютър за 1300 лв.С 200 лева повече от това което исках аз ама ..... незнам какъв компромис да направя.

Значи трява да поддържа рамта която работи на 1600.И като сложа и записвачката става си екстра компютър за 1300 лв.С 200 лева повече от това което исках аз ама ..... незнам какъв компромис да направя.

Предложили сме ти дъна с чипсет Н61.Но паметта ще е 1333.Не е болка за умиране.Можед и да свалиш до Core i3 2100.Предложил съм ти новия Кингстън ама ще спестиш само 15лв. с него.
  • Автор

Благодаря ви за помощта :D Само още 1 въпрос да питам.Значи Core i5 2300 ,много ли е по добър от core i3 2100 примерно .В смисъл един приятел ми каза че за игри било по добре да бъде с 4 ядра процесора ... Благодаря ви за помощта :D Само още 1 въпрос да питам.Значи Core i5 2300 ,много ли е по добър от core i3 2100 примерно .В смисъл един приятел ми каза че за игри било по добре да бъде с 4 ядра процесора ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.