Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Nokia C6-00

Featured Replies

Здравейте колеги нов съм тук ,предполагам ,че темата е в точния раздел. По въпроса имам по горе споменатия телефон имам един странен проблем като си работи телефона и съм употребявал менюто СНИМКИ и реша да влезна пак и по някой път ми изписва "Снимки: Паметта е пълна. Затворете някои приложения и опитайте отново." Паметта не е пълна имам 5,3 ГБ свободни ,нямам и отворени приложения. Не знам на какво се дължи това. Не се оправя докато не включа и изключа телефона. А също така в снимките имам едни с илюстрация на камера и задраскано през нея "Неработещ файл" как мога да ги изтрия и дали се получава заради тях така. П.С. Телефона съм го взел втора ръка сега прави една година познавам човека. Не му е правил никакъв ъпдейт. Помагайте...

Редактирано от Nokia C6-00 (преглед на промените)

Здравей няма предвид тази памет а рам паметта отиди в мен. опций показване на отворени приложения задържаш в/у приложението и даваш изход и така си освободяваш рам паметта.

• Автор

Благодаря ти ,а за тези неработещи файлове където са останали от другия му собственик знаеш ли как да ги изтрия освен форматиране на картата?

Какви неработещи файлове дай пример имаш предвид някое приложение ли ако е така пиши ми на лично.

• 3 седмици по-късно...

Здравей те имам следния проблем със същия модел телефон .Не мога да си вляза във всички снимки , мога само да влизам във мои албуми , иначе от приложеннията мога да ги гледам.И имам още един проблем някои път не ме пуска до музиката на какво се дължи това ? Благодаря предварително :)

Смисъл как не те пуска, изписва ли ти нещо ?

Ами не нищо не ми изписва ходих в един сервиз и ми казаха да си кача СНИМКИТЕ на компа и да ги изтрия като ги изтрия да дам на завадски настройки и трябвало да се оправи ама нестана кактоо ми казаха сега като вляза във снимки ми показва че имам 1136 снимки а аз нямам нито една и от два дена за около 8 часа ми пада батерията какво да правя мерси предварително :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.