Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наностейшън и лан карта проблем.

Featured Replies

Здравейте имам следния проблем,изпадна ми наното и го връзвам към 2рата лан карта на пц-то и немога да се конектна да вляза в менюто на наното,да го настроя. Пробвах какво ли не да осъществя връзка от лан 2 и наното и безуспешно,само 2 пъте успях да се конектна и вече немога.Ресетвах наното и пак без успех.Мисля че бъркам някъде из настройките на мрежовата карта. Моля помагайте и давайте съвети. Ровъчках цял ден в нета, пробване и неуспях.

• Автор

Накратко директно в лан 1 ми е доставчика без рутер от лан 2 се мъча да свържа наното да го настроя да праща нещо нестава,някакви идей?

Здравейте имам следния проблем,изпадна ми наното и го връзвам към 2рата лан карта на пц-то и немога да се конектна да вляза в менюто на наното,да го настроя.

Пробвах какво ли не да осъществя връзка от лан 2 и наното и безуспешно,само 2 пъте успях да се конектна и вече немога.Ресетвах наното и пак без успех.Мисля че бъркам някъде из настройките на мрежовата карта.

Моля помагайте и давайте съвети.

Ровъчках цял ден в нета, пробване и неуспях.

1. забранявате първата карта

2. настройвате втората да получава адрес по DHCP

3. пробвате

• Автор

1. забранявате първата карта

2. настройвате втората да получава адрес по DHCP

3. пробвате

Излиза жълтата удивителна на 2рата ланка и дотам.

Ако може 1 снимка или аз неправя нещо както трябва.

От време на време пингва към наното нищо повече.

Излиза жълтата удивителна на 2рата ланка и дотам.

Ако може 1 снимка или аз неправя нещо както трябва.

От време на време пингва към наното нищо повече.

тогава проверявате в документацията какъв адрес има по подразбиране и настройвате втората карта с адрес от същата мрежа
  • Автор

1вата от доставчика получава от рода на 87.121.221.151 по DHCP на 2рата слагах какво ли не и нетръгва а светят мониторчетата понякога.

1вата от доставчика получава от рода на 87.121.221.151 по DHCP на 2рата слагах какво ли не и нетръгва а светят мониторчетата понякога.

ВИе четете ли какво ви пиша? Мислите ли малко. Намерете в документацията този наностейшън какъв адрес ползва, има настроен по подразбиране
  • Автор

ВИе четете ли какво ви пиша? Мислите ли малко. Намерете в документацията този наностейшън какъв адрес ползва, има настроен по подразбиране

Наното използва 192.168.1.20-трябва да свържа 2рата ланка с него.Тей като гледам може да не се получи а и с рутери и суичове не ми се занимава кабелаци не ми се трупат още!

Наното използва 192.168.1.20-трябва да свържа 2рата ланка с него.Тей като гледам може да не се получи а и с рутери и суичове не ми се занимава кабелаци не ми се трупат още!

тогава настройвате ИП-то на втората карта на примерно 192.168.1.5/255.255.255.0 и ЗАБРАНЯВАТЕ първата
  • Автор

Точно това правех цял ден!Абсолютно същите настройки-пингва към наното но не се и конектва.

Точно това правех цял ден!Абсолютно същите настройки-пингва към наното но не се и конектва.

тогава или имате проблем с кабела до наното или самото нано нещо не е наред
  • Автор

Кабелите са наред наното си светка отвсякаде,странна работа че немога да се конектна към него повече преди по същия начин успях,сега не.Ресетвах го няколко пъте от бутончето неще да се конектва. Проблема почти е решен.Успях да се конектна като го префлашнах.Остава нужните настройки да направя.Вече тотално се обърках.

Редактирано от GigabyteFen (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.